Ιχθείς 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τους Ιχθείς το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τους Ιχθείς.

Γενικά για τους Ιχθείς 2013:

Θα δείτε πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σας φέτος. Μπορεί να αγοράσετε ή να χτίσετε το δικό σας σπίτι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι γύρω σας διαδραματίζονται πολλά, εσωτερικά δεν μπορείτε να αισθανθείτε ευτυχείς και δυνατοί. Αν έχετε ήδη προγραμματίσει να μετακινηθείτε στο εξωτερικό για δουλειά ή για να ζήσετε εκεί, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα. Συνολικά, η εικόνα του 2013 φαίνεται να είναι θετική, με μερικές εμπλοκές να θολώνουν λίγο το τοπίο. Φέτος, μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι απ ‘ότι συνήθως. Η δημιουργικότητά σας έχει τη δυνατότητα να ανθίσει. Η ισχύς σας καθώς και τα έσοδά σας πρόκειται να αυξηθούν, ενώ η κοινωνική σκηνή για σας μπορεί να αποκτήσει μια νέα δυναμική.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τους Ιχθείς 2013:

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ήρεμη φέτος. Όσοι από σας επιθυμείτε να αγοράσετε ένα νέο σπίτι, ευνοείστε. Οι έγγαμοι που θέλετε να μεγαλώστε την οικογένειά σας, μπορεί να το πετύχετε και να υπάρξουν θετικά νέα σύντομα. Οι γονείς θα είστε περήφανοι για τα παιδιά σας. Οι δεσμοί με τους γονείς σας ενισχύονται. Θα δείξετε έντονο ενδιαφέρον για το παρελθόν της οικογένειας και των προγόνων σας. Ο χρόνος είναι ευνοϊκός για την οργάνωση των οικογενειακών εξόδων και των κοινωνικών συναναστροφών. Οι φίλοι έρχονται πιο κοντά σε σας και την οικογένειά σας.

Ερωτική Ζωή: Μέσα στο 2013 θα συναντήσετε κάποιον που θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτεροι, και η μοναξιά σας θα «κάνει φτερά». Ένας σύντροφος που θα σας καταλαβαίνει καλά και θα φέρει χρώμα στη ζωή σας βρίσκεται ακριβώς στη γωνία. Όσοι από σας είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να δείτε τη λάμψη της να εξασθενεί. Οι παντρεμένοι επικεντρωθείτε στην απόκτηση απογόνων, καθώς φέτος ευνοείται. Η κατανόηση και η αμοιβαία υποστήριξη θα αυξηθεί μεταξύ των ζευγαριών.

Υγεία για τους Ιχθείς 2013:

Κανένα σοβαρό θέμα υγείας δεν προβλέπεται μέσα στο 2013. Ωστόσο, δεδομένου ότι θα είστε πολύ ευαίσθητοι, οι συναισθηματικές αναταραχές μπορούν να προκαλέσουν σωματικές επιπλοκές. Ήπια θέματα υγείας και εποχιακές διαταραχές είναι πιθανές, αλλά τίποτα σοβαρό. Θα πρέπει ακόμα να είστε προσεκτικοί με την άσκηση, την εμφάνιση και την ομορφιά σας. Συνολικά, είναι μια καλή χρονιά από άποψη υγείας.

Καριέρα και Οικονομικά για τους Ιχθείς 2013:

Παρουσιάζεται μια σαφής αύξηση των προοπτικών σταδιοδρομίας και επιτυχίας. Το έτος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προοδευτικό για όσους από σας εργάζονται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Νέα θέση, περισσότερη ισχύς και περισσότερα χρήματα φέρνει το 2013. Κάποια εμπόδια που μαστίζουν την επιχείρησή σας θα εξαφανιστούν. Μια νέα επιχειρηματική σχέση θα αποδειχθεί επωφελής για σας. Να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές σας επενδύσεις. Χρηματιστηριακά ρίσκα καλύτερα να αποφευχθούν. Θα επενδύσετε σε ηλεκτρονικές συσκευές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Συμβουλές για τους Ιχθείς 2013:

Είναι χρονιά κατακτήσεων, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα μπορεί να φαίνονται τα πράγματα με την πρώτη ματιά. Το ευφάνταστο μυαλό σας είναι πάντα εκτιμητέο, όταν δεν χτίζετε κάστρα χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα. Αξιολογήστε καλά ένα άτομο, πριν το πλησιάσετε.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!