Καρκίνος 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Καρκίνος το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις ζωδίων και συγκεκριμένα για τον Καρκίνο το 2013.

Γενικά για τον Καρκίνο 2013:

Θα αντιμετωπίσετε τεράστιες δυσκολίες κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, αλλά το τελευταίο θα σας ανταμείψει. Μπορεί να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους σε θέσεις ηγετικές. Λόγω της διέλευσης του Ουρανού, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις που θα χρειαστεί να χειριστείτε με σύνεση. Αυτή τη χρονιά θα συνειδητοποιήσετε τις κρυφές δυνάμεις και τα ταλέντα σας. Προσπαθήσετε να ακολουθείτε πάντα τη μέση οδό, αντί να παίρνετε δραστικά μέτρα. Όσοι επιθυμείτε να μεταβείτε στο εξωτερικό για τριτοβάθμιες σπουδές, ίσως αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Καρκίνο 2013:

Η ζωή σας στο σπίτι φαίνεται πως παραμένει σχετικά ήρεμη φέτος. Κάποια ανακαίνιση ή αλλαγή μέσα στο χώρο σας είναι πιθανή. Μπορεί να αγοράσετε ένα σπίτι στο τελευταίο μέρος του έτους. Η σχέση με τους γονείς σας, ειδικά τον πατέρα σας, θα είναι τεταμένη, κυρίως επειδή η αντίληψή σας για τη ζωή διαφέρει από τη δική τους. Μερικοί επισκέπτες στο χώρο σας θα αποφασίσουν να παρατείνουν τη διαμονή τους, κι αυτό θα επηρεάσει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σας.

Ερωτική Ζωή για τον Καρκίνο 2013:

Όσοι είστε μόνοι ίσως φέτος βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Θα περιμένετε πολλά από αυτή τη σχέση και θα λαχταράτε τη δέσμευση, ακόμη κι αν το άλλο άτομο δεν είναι ακόμη έτοιμο. Προσπαθήστε να μην ενεργήσετε βιαστικά. Αντί να εκδηλώνετε θυμό, πανικό και κτητικότητα, προτιμήστε να επικοινωνείτε με το σύντροφό σας και να συζητάτε τα θέματα που σας αφορούν. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες μια ερωτική σας σχέση να φτάσει φέτος μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Και για τους ήδη παντρεμένους όμως, είναι μια πολύ καλή χρονιά. Όσοι από σας θέλετε παιδί, ευνοείστε.

Υγεία για τον Καρκίνο 2013:

Φροντίστε την υγεία σας, τρώτε καλά και ξεκουράζεστε αρκετά. Αποφύγετε υπερβολές σε φαγητό ή ποτό. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το πεπτικό και το αναπαραγωγικό σας σύστημα. Οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από κάποιο είδος καρκίνου μπορούν να ελπίζουν σε μια χρονιά χωρίς προβλήματα. Αν ήδη πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια, δοκιμάστε εναλλακτικές θεραπείες, για να αντλήσετε ενισχυμένα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Καρκίνο 2013:

Κατά τα δύο πρώτα τρίμηνα του έτους, δεν θα σημειωθεί ιδιαίτερη πρόοδος στη σταδιοδρομία και τα οικονομικά σας. Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν από το τρίτο τρίμηνο και μετά, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πρόοδό σας και την οικονομική σας ασφάλεια. Νέες πόρτες σας ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Οι πλανήτες ευνοούν τις επιχειρηματικές προσπάθειες, και τα σχέδια επέκτασης επιχειρήσεων είναι πλέον δυνατά. Τα έσοδά σας θα είναι ικανοποιητικά, αλλά περιορίστε τα έξοδά σας. Αποφύγετε την κερδοσκοπία και τις χρηματιστηριακές επενδύσεις.

Συμβουλές για τον Καρκίνο 2013:

Στη ζωή ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, και το αντίστροφο. Να το θυμάστε πάντα αυτό, και ειδικά φέτος. Κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητές σας και να προσπαθήσετε να ανανεωθείτε.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!