Λέων 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Λέων το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Λέων.

Γενικά για τον Λέων 2013:

Το 2013 θα είναι πολύ ενδιαφέρον για σας, καθώς θα συνοδευτεί από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο χώρος του σπιτιού σας μπορεί να παραμείνει ελαφρώς διαταραγμένος. Ωστόσο, θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες για κέρδη. Τα σχέδια για την αγορά ενός σπιτιού ή ενός αυτοκινήτου μπορεί να καθυστερήσουν. Αν είχατε σκεφτεί την αλλαγή καριέρας, μπορεί να το μετανιώσετε καθώς απ΄την αρχή θα φανούν κάποιες δυσκολίες. Οι απόψεις σας για τη ζωή μπορεί να αλλάξουν εντελώς φέτος. Ίσως υπάρξουν ξαφνικά σχέδια για ταξίδια. Η έλλειψη οικονομικής στήριξης από την οικογένειά σας θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Λέων 2013:

Μια ανακαίνιση φέτος θεωρείται πιθανή. Θα ανησυχείτε πολύ για την υγεία των γονιών σας. Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να σας δίνουν την υποστήριξή τους, αλλά τελικά θα πρέπει να περπατήσετε μόνοι σας το μονοπάτι της ζωής. Οι περιορισμοί που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε απογοήτευση, αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Ερωτική Ζωή για τον Λέων 2013:

Οι φιλίες ενδέχεται να μετατραπούν σε έρωτες, και να σας δώσουν μεγάλη ηθική στήριξη. Θα εντυπωσιάζετε σε μεγάλο βαθμό το άλλο φύλο, ωστόσο είναι απαραίτητο να φιλτράρετε τα απλά ξεμυαλίσματα, ώστε να φέρετε μόνο την αληθινή αγάπη στην καρδιά σας. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Τα παντρεμένα ζευγάρια έχετε μια ελαφρώς δύσκολη χρονιά μπροστά σας, εξαιτίας του διαταραγμένου οικιακού σας περιβάλλοντος. Η ερωτική έλξη ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας θα παραμείνει ανέπαφη. Πολύ καλή στιγμή για να κάνετε παιδιά.

Υγεία για τον Λέων 2013:

Ίσως παραμελήσετε την υγεία σας φέτος. Βάλτε στο διαιτολόγιό σας περισσότερα φρούτα και γάλα. Μην παίρνετε τα πράγματα κατάκαρδα, φροντίστε να παραμένετε ήρεμοι, αλλιώς μπορεί να υποφέρετε από προβλήματα που σχετίζονται με την αρτηριακή πίεση και ειδικότερα τη χαμηλή αρτηριακή πίεση. Τα πόδια και τα δόντια σας θα είναι επίσης δύο άλλες ευαίσθητες περιοχές. Καλή στιγμή για να ανακαλύψετε αποτελεσματικές θεραπείες για προβλήματα υγείας που σας ενοχλούσαν εδώ και πολύ καιρό. Ακολουθείστε τις συμβουλές του γιατρού σας, για να απαλλαγείτε από παλιές και επαναλαμβανόμενες παθήσεις.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Λέων 2013:

Αποφύγετε να συγκρουστείτε με τους ανωτέρους σας ή με όποιον εκπροσωπεί την εξουσία. Μπορεί να σας παρουσιαστούν περισσότερες από δύο ευκαιρίες για να αλλάξετε πορεία σταδιοδρομίας ή δουλειά. Ωστόσο, δεν θα σας δοθεί αρκετός χρόνος να αποφασίσετε, και γι΄αυτό η μακροπρόθεσμη προοπτική δεν θα είναι βέβαιη. Επιχειρηματικά, η πρόοδος φαίνεται να αργεί.

Συμβουλές για τον Λέων 2013:

Χρησιμοποιείστε φενγκ σούι, ρέικι και άλλα τέτοια εναλλακτικά, για να φέρετε περισσότερη θετικότητα στη ζωή σας. Μη χάνετε την πίστη σας.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!