Σκορπιός 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Σκορπιό το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Σκορπιό.

Γενικά για τον Σκορπιό 2013:

Το 2013 μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο για σας, καθώς θα αισθάνεστε στριμωγμένοι κι αυτό θα σας οδηγεί σε απογοητεύσεις. Ωστόσο, ο Δίας θα γυρίσει υπέρ σας γύρω στα μέσα του έτους, κι αυτό θα σας ανακουφίσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα σας απασχολήσει ο τομέας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα ταξίδια, ενώ θα σας δυσκολέψει ο τομέας της εργασίας και σ΄αυτό το ζήτημα θα έχετε μια δύσκολη χρονιά και δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε την προσοχή σας. Όσοι έχετε κάποια δημιουργική κλίση θα απολαύσετε φήμη, χρήματα ή και τα δύο. Πρόκειται για μια σπάνια φάση, και γι΄αυτό εκμεταλλευτείτε την.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Σκορπιό 2013:

Μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Ενδέχεται αυτή τη χρονιά να κουβαλάτε στο σπίτι και στην οικογένειά σας την απογοήτευση από άλλους τομείς της ζωής σας, κι αυτό δεν είναι καλό, έτσι φροντίστε να είστε ήπιοι και συμπονετικοί με τους αγαπημένους σας. Η διατήρηση της ηρεμίας και της αρμονίας στο σπίτι σας θα είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη φέτος. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να ελέγχετε την εύφλεκτη ιδιοσυγκρασία σας και να χειρίζεστε τις καταστάσεις με μεγάλη ωριμότητα.

Ερωτική Ζωή για τον Σκορπιό 2013:

Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά αυτό μόνο αν κρατήσετε το μυαλό και τη στάση σας ανοιχτά. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, τότε μην γίνεστε υπερβολικά κτητικοί ή ζηλιάρηδες, γιατί αυτό μπορεί να τη βλάψει. Η φετινή χρονιά μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολη για τα παντρεμένα ζευγάρια. Αν θέλετε να σώσετε το γάμο σας, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά υπομονετικοί, συμβιβαστικοί και να επιδιώκετε την ισορροπία με κάθε κόστος. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να δείξετε ακαμψία στις σχέσεις σας.

Υγεία για τον Σκορπιό 2013:

Αν αποφεύγετε στρεσογόνες καταστάσεις, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας τη χρονιά αυτή. Εκτός από κάποιες μικροενοχλήσεις, θα είστε σωματικά σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί να αποφεύγετε, όμως, ψυχικές αναστατώσεις, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε δερματικά προβλήματα, στομαχικές διαταραχές και χάσιμο κιλών. Καλό είναι να διατηρήσετε μια ισορροπημένη διατροφή και ένα κανονικό ρυθμό στη ζωή σας, κρατώντας μακριά τα οινοπνευματώδη και το τσιγάρο. Αν φέρετε την υγεία σας σε μια καλή κατάσταση τώρα, θα διατηρηθεί έτσι για αρκετά χρόνια.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Σκορπιό 2013:

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους συναδέλφους σας τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, τα αφεντικά σας θα είναι στο πλευρό σας, γιατί είστε επιμελείς και εργάζεστε σκληρά. Μετά το Μάιο, είναι μια αρκετά ευοίωνη στιγμή για να αλλάξετε δουλειά, αν θελήσετε. Στο μέτωπο των επιχειρήσεων, τα πράγματα θα απλοποιηθούν και θα πάρετε πολλές προσφορές. Το πρώτο εξάμηνο δεν είναι ευνοϊκό για την επέκταση της επιχείρησής σας. Ωστόσο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα επεκτατικά σας σχέδια κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Συμβουλές για τον Σκορπιό 2013:

Όταν οι συνθήκες είναι δυσμενείς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να είστε υπομονετικοί μέχρι τα πράγματα να «γυρίσουν» αλλιώς. Μην μεταφέρετε τις απογοητεύσεις από άλλους τομείς της ζωής σας στα μέλη της οικογένειας σας και στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!