Τοξότης 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Τοξότη το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Τοξότη.

Γενικά για τον Τοξότη 2013:

Το 2013 έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές εμπειρίες. Αν υπάρχει κάποια δίκη στα σκαριά, πιθανότατα θα την κερδίσετε. Προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες θα αναπτυχθούν. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε πάρα πολλά προβλήματα φέτος και μπορεί να νιώθετε ότι η σκληρή δουλειά σας δεν αμοίβεται όσο θα έπρεπε. Το πνεύμα σας θα είναι τόσο υψηλό, που μπορεί να ερωτεύεστε τα πάντα στη ζωή. Η χρονιά ευνοεί τα ταξίδια. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αναταραχή στο σπίτι, ενώ προβλέπεται, επίσης, αλλαγή κατοικίας. Η χρονιά θα συνοδευτεί από οικονομική πίεση.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Τοξότη 2013:

Αν αποφεύγετε τις ευθύνες σας, αυτό θα γίνει αιτία εντάσεων μέσα στο σπίτι. Προτιμάτε να ασχολείστε με τα χόμπι σας, τη δουλειά και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, αλλά τα μέλη της οικογένειάς σας θα θέλουν να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, και εξαιτίας αυτού μπορεί να προκύψει «εμφύλιος». Οι συγκρούσεις δεν πρόκειται να καταλαγιάσουν, εκτός αν αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν στα ζητήματα της οικογένειας. Μπορεί να ανακαινίσετε το σπίτι σας, κι αυτό θα αδειάσει το πορτοφόλι σας.

Ερωτική Ζωή για τον Τοξότη 2013:

Μπορεί να δεσμευτείτεσε σε μια σχέση αυτό το έτος. Μπορείτε επίσης να θέλετε να πάτε αυτή τη σχέση ένα βήμα παραπέρα και να την επισημοποιήσετε, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Αν είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δύο αγάπες, τα πράγματα φέτος ξεκαθαρίζουν. Η χρονιά είναι ιδανική για τους παντρεμένους, καθώς ενισχύεται ο δεσμός και η οικειότητα ανάμεσά σας βαθαίνει. Θα δείχνετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Υγεία για τον Τοξότη 2013:

Μην αγνοήσετε τις συμβουλές ανθρώπων πιο ηλικιωμένων από σας, για να γλυτώσετε έτσι από πολλά μικροπροβλήματα υγείας που μπορεί να σας προκύψουν. Προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας για να μην σας καταβάλει το άγχος. Μην οδηγείτε το σώμα και το μυαλό σας στην υπερκόπωση και να αναπαύεστε όσο χρειάζεται. Ελέγχετε αυστηρά τη διατροφή σας, καθώς μπορεί να είστε επιρρεπείς στο διαβήτη. Αν πίνετε, κόψτε αυτή τη συνήθεια αμέσως, γιατί θα σας βλάψει ανεπανόρθωτα. Οι γυναίκες πρέπει να είστε σε εγρήγορση σχετικά με γυναικολογικά προβλήματα.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Τοξότη 2013:

Μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στο χώρο εργασίας σας, αλλά αυτό δεν θα σημαίνει κατ ‘ανάγκη περισσότερα λεφτά. Προφυλαχθείτε από την υπερκόπωση. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι συνάδελφοί σας δεν συνεργάζονται μαζί σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε προαγωγή. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο. Θα υπάρξει διακύμανση στα οικονομικά σας φέτος, αλλά θα εξοικονομήσετε περισσότερα και ως εκ τούτου, θα είστε σχετικά άνετα. Στο τελευταίο μέρος του έτους, μπορεί να λάβετε οικονομική υποστήριξη από το σύζυγό σας.

Συμβουλές για τον Τοξότη 2013:

Μην αφήνετε τους γονείς σας και τους ηλικιωμένους ανθρώπους σας να αισθάνονται παραμελημένοι και δώστε τους τη δέουσα προσοχή. Θα συνειδητοποιήσετε την αξία του χρήματος και θα θελήσετε να αποταμιεύσετε περισσότερα. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!