«Ο Άγγελος ξεψύχησε στα χέρια μου»

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες που αφορούν στον άτυχο Άγγελο Τσιπούρα περιέγραψε στην κρατική τηλεόραση ο πατέρας του, Στέλιος Τσιπούρας.

Τα όσα βρήκε το κουράγιο να περιγράψει ο πατέρας του Άγγελου Τσιπούρα στην ΕΤ3 είναι πραγματικά ανατριχιαστικά. «Ξυπνήσαμε το πρωί, άκουσα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε χτυπήσει το πόδι του στο κρεβάτι, γιατί το είχε ξαναπάθει. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να έχει λιποθυμήσει. Του έκανα μαλάξεις και φώναξα το 166, αλλά δεν προλάβαμε. Ο Αγγελος ξεψύχησε στα χέρια μου. Ηθελε να βγάλει τα ΤΕΦΑΑ και να γίνει προπονητής ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν το όνειρό του».

Ο κ. Τσιπούρας υποστήριξε επίσης ότι «επειδή ακούω διάφορα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Αρη. Δεν υπάρχουν ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα. Όλα είναι καθαρά στην ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Αρη, οι άνθρωποι ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή».

Από το πόρισμα της έκθεσης του ιατροδικαστή, Ματθαίου Τσούγκα, προκύπτει ότι ο θάνατος του άτυχου 16χρονου Άγγελου Τσιπούρα οφείλεται σε οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα παθολογικής αιτιολογίας. Η τυπική επικύρωση της τελευταίας διάγνωσης θα γίνει μετά από ιστολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά σε περίπου έναν μήνα.

Διαβάστε ποια η οργή για το θάνατο του Νίκου Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.