#

Το θρίλερ με την άφιξη της Αθηνάς Ωνάση στην Ελλάδα

Ποιο το παρασκήνιο από την άφιξη της Αθηνάς Ωνάση στην Αθήνα; Τι λένε άνθρωποι που τη συνάντησαν από κοντά;

Κάποιοι λένε ότι η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται ινκόγκνιτο στην Αθήνα, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι η χρυσή κληρονόμος δεν έχει έρθει στη χώρα μας. Ετσι κι αλλιώς, η υπόθεση θυμίζει «θρίλερ» με άγνωστη κατάληξη…

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χθες βράδυ η εγγονή του πιο διάσημου Ελληνα μεγιστάνα εμφανίστηκε στο «Εν πλω» στη Βούλα μαζί με την παρέα της. Ηταν τόσο απλή και καθημερινή, που οι άνθρωποι οι οποίοι την αντίκρισαν ξαφνικά μπροστά τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έβλεπαν την Αθηνά Ωνάση! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οπως λένε αυτοί που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, οι λόγοι που θα έκαναν την Αθηνά να πάρει το αεροπλάνο και να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα είναι δύο: ο πρώτος είναι φυσικά οι business, ενώ ο δεύτερος λόγος είναι ένα τάμα που έκανε η ίδια αμέσως μετά την ανάρρωσή της από το ατύχημά της.

Η εγγονή του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση δεν κατάφερε κατά τη διάρκεια της προπόνησής της να ελέγξει το άλογό της και βρέθηκε στο χώμα με αφόρητους πόνους, χωρίς να μπορεί να κουνηθεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την Αθηνά Ωνάση σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν… πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός της και κάκωση στη σπονδυλική στήλη. Ευτύχημα αποτέλεσε το γεγονός πως δεν έσπασε τη μέση της. Αφού έγινε καλά, έμαθε ότι την ημέρα που είχε τον σοβαρό τραυματισμό της, στις 13 Νοεμβρίου, γιόρταζε ο Αγιος Ιωάννης Χρυσόστομος. Θέλοντας, λοιπόν, να ευχαριστήσει τον Θεό που την προστάτεψε από τα χειρότερα, προγραμμάτισε ένα ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της τη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Νάξο για να εκπληρώσει το τάμα της.

Η «Espresso» επικοινώνησε με το μοναστήρι, αλλά από τη μονή μάς είπαν πως δεν είχαν κάποια ενημέρωση για το πότε θα πήγαινε να τους επισκεφτεί.

Διαβάστε τι πανάκριβο δώρο έκανε ο Αλβάρο στην Αθηνά Ωνάση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!