Τα μπινελίκια του Στουρνάρα στον γενικό γραμματέα του

Έξω φρενών έγινε ο Γιάννης Στουρνάρας με τον γενικό γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων, Χάρη Θεοχάρη. Γιατί εκνευρίστηκε ο υπουργός Οικονομικών;

Ο συνήθως μειλίχιος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μεταμορφώθηκε σε… λιμενεργάτη προ ημερών. Όπως μαθαίνουμε, εξερράγη από τηλεφώνου και εκστόμισε ορισμένα «άπταιστα γαλλικά» έναντι του αποσβολωμένου γενικού γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων Χάρη Θεοχάρη.

Ο λόγος; Πρόσφατες δηλώσεις του γενικού γραμματέα για το χαράτσι της ΔΕΗ. Ο κ. Θεοχάρης ενόσω εκκρεμούσε η απόφαση του Αρείου Πάγου μετά την προσφυγή του υπουργείου Οικονομικών, δήλωσε ότι το υπουργείο βρισκόταν στην αναζήτηση άλλων λύσεων για την είσπραξη του ειδικού τέλους αλληλεγγύης.

Όταν πληροφορήθηκε ο κ. Στουρνάρας τις δηλώσεις Θεοχάρη έγινε έξω φρενών διότι έτσι, ατονούσε η επιχειρηματολογία του κράτους ότι ο πιο πρόσφορος τρόπος για την απόδοση του χαρατσιού ήταν τα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Ακολούθησε το τηλεφώνημα και τα «γαλλικά».

Αλλά το χειρότερο για τον κ. Θεοχάρη είναι ότι πλέον δύσκολα μπορεί να ελπίζει ότι θα καταλάβει την θέση που επιθυμούσε, αυτή του γενικού γραμματέα εσόδων. Μια θέση που θα πρέπει να ορίσει τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση δεδομένου ότι είναι μία από τις προαπαιτούμενες ενέργειες που ήδη θα έπρεπε να έχει εκπληρώσει.

Διαβάστε γιατί ξαφνικά στο νοσοκομείο ο Γιάννης Στουρνάρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.