Πού αναζητά σωτήρια λέμβο η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ

Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ενδότερα της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ; Γιατί ο πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ έχει χάσει τον ύπνο του;

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η κατάσταση στα ενδότερα της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ σε σημείο που ο πρόεδρός της, Πέτρος Παπαδάκης, να έχει χάσει τον ύπνο του.

Από τη μία, οι εργαζόμενοι της ΜΕΒΓΑΛ, που ακόμα περιμένουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τριών μηνών, έχουν ξεκινήσει απεργιακές κινητοποιήσεις.

Από την άλλη, σε δίμηνη καθυστέρηση βρίσκονται και οι κτηνοτρόφοι που παραδίδουν γάλα στην εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ. Όπως λένε πηγές της αγοράς εξαιτίας της επισφαλούς κατάστασης που υπάρχει στην εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ, οι κτηνοτρόφοι παραδίδουν πρώτη ύλη ανάλογα με το έναντι ποσό που τους δίδεται.

Το σίγουρο είναι ότι για να συνεχίσει η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ την πορεία της πρέπει να βρει και μία σωτήρια λέμβο. Η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ θα ξεμπλοκάρει την εταιρεία από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα υπό το βάρος των συσσωρευμένων υποχρεώσεών της που ανέρχονται στα 147 εκατ. ευρώ -ισολογισμός 2011- εκ των οποίων πάνω από το 80% είναι βραχυπρόθεσμης μορφής, κοινώς πρέπει να καταβληθούν άμεσα.

Δείτε ποιες οι 50 πιο ζημιογόνες ελληνικές βιομηχανίες του 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!