#

Ελευθερία Ελευθερίου: Aκόμα περιμένει την Ήβη να της δώσει το χέρι της

Δείτε την σκηνή στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η Ελευθερία Ελευθερίου να δίνει το χέρι της στην Ήβη Αδάμου, αλλά η τελευταία δεν μπήκε καν στον κόπο να της δώσει το δικό της.

Τι κι αν οι δυο περσινές διαγωνιζόμενες της Eurovision, για την Ελλάδα και την Κύπρο, Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου, αντίστοιχα, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν έχουν κόντρα μεταξύ τους, πέρα και από τους διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα του Ελληνικού τελικού της Eurovision; Ένα πλάνο από τον ελληνικό τελικό στο τέλος της κοινής τους εμφάνισης επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τα όσα λέγονταν.

Οι δυο τραγουδίστριες εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή του Ελληνικού τελικού της Eurovision για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια με τα οποία συμμετείχαν στον περσινό διαγωνισμό. Μέχρι εδώ όλα καλά, γιατί μόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Η Ελευθερία Ελευθερίου γεμάτη χαρά έδωσε το χέρι της στην συμπατριώτισσά της και συνάδελφό της αλλά έμεινε με την χαρά! Το χέρι της έμεινε τεντωμένο να περιμένει το χέρι της Ήβης Αδάμου που δεν μπήκε πότε στον κόπο να της το δώσει!

Δείτε το βίντεο (στο 3’48”):

Δείτε το τραγούδι των Koza Mostra και Αγάθωνα – Alcohol is free που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!