Ντορέττα-Ηλίας: ποιος ο νικητής στον τελικό θρίλερ του Dancing [video]

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό θρίλερ του Dancing with the Stars 3, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ή ο Ηλίας Βρεττός;

Εντυπωσιακή ήταν και η τελευταία παράσταση του χορευτικού show Dancing With The Stars 3, καθώς οι δύο διαγωνιζόμενοι που είχαν απομείνει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός, έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν το βραβείο του νικητή στον τελικό.

Μάχη έδωσαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός στον τελικό του Dancing with the Stars 3 για να αναδειχθεί ένας από τους δύο νικητής.

Μαζί με τους παρτενέρ τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι η παραμονή τους μέσα στο Dancing With The Stars 3 βελτίωσε θεαματικά τις χορευτικές τους ικανότητες και την εκφραστικότητά τους.

Η αγωνία άγγιξε «κόκκινο» όταν έφθασε η στιγμή για την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, να ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα. Εν μέσω έντονης προσμονής και επιδοκιμασιών από την πλευρά του κοινού και του τηλεοπτικού κοινού που παρακολούθησε το τελευταίο επεισόδιο του Dancing With The Stars 3.

Τελικά ο νικητής του τελικού του Dancing with the Stars ήταν η Νορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Dancing with the Stars, ήταν ζευγάρι με τον Παύλο.

Δείτε τo βίντεο από τον τελικό του Dancing with the Stars 3 με νικήτρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου:

Δείτε τo βίντεο από τον τελικό του Dancing with the Stars 3 με τον Ηλία Βρεττό:

Δείτε το βίντεο με τη χορογραφία, μονομαχία της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Ηλία Βρεττού στον τελικό του Dancing with the Stars:

Διαβάστε γιατί είναι ράκος η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον τελικό του Dancing with the stars.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!