Μαρία Ηλιάκη: δείτε το αποκαλυπτικό video που την έχει εξοργίσει

Ποιο είναι το αποκαλυπτικό βίντεο που έχει εξοργίσει την Μαρία Ηλιάκη; Δείτε το βίντεο με τις καυτές στιγμές της παρουσιάστριας Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη παλεύει εδώ και χρόνια να καθιερωθεί. Και τρία χρόνια τώρα το έχει καταφέρει, αλλά όπως είναι φυσικό όποιος εκτίθεται δε γίνεται ν΄αρέσει σε όλους.

Υπάρχουν φανατικοί που αγαπούν την Μαρία Ηλιάκη και τον τηλεοπτικό-πάντα-αυθορμητισμό της και άλλοι που δε τη γουστάρουν μια. Αυτοί λοιπόν που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία κάθισαν έκοψαν έραψαν διάφορες αποκαλυπτικές κατά κύριο λόγο στιγμές της παρουσιάστριας και πόσταραν στο Youtube το συγκεκριμένο υλικό που δε την τιμά!

Όπως είναι φυσικό η Μαρία Ηλιάκη αντέδρασε άσχημα. Αλλά και πάλι γιατί; Δικά σου είναι τουλάχιστον…τι να πούν και κάτι άλλες που βάζουν «χορηγούς» να τα πληρώνουν;

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ucLwA9IdFpU

Διαβάστε πόσο καιρό έχει να το κάνει η Μαρία Ηλιάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".