Θερμό επεισόδιο Ρουπακιώτη-Πλεύρη. Βαρείς χαρακτηρισμοί

Ποιο το σκηνικό τσαμπουκά που παραλίγο να στηθεί ανάμεσα στον Αντώνη Ρουπακιώτη και στον Κώστα Πλεύρη; Ποιος ο λόγος;

Ένα απίστευτο τετ-α-τετ είχαμε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, που λίγο έλειψε να καταλήξει σε “μάχη” μεταξύ του γνωστού δικηγόρου Κώστα Πλεύρη και του πρώην υπουργού Αντώνη Ρουπακιώτη.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας. Ο Πλεύρης μόλις αντίκρισε τον πρώην υπουργό , άστραψε και βρόντηξε, καθώς τον ακολούθησε ανάμεσα στις δύο πόρτες αφαλείας της τράπεζας. Εκεί ακολούθησε φραστική επίθεση που αφορούσε στον γνωστό χουντικό Στρατηγό Ντερτιλή, ο οποίος πέθανε πρόσφατα μέσα στη φυλακή, κάτι που ο Κων/νος Πλεύρης το θεωρεί άδικο.

Ο Πλεύρης φώναξε στον πρώην υπουργό “ντροπή σου μικρόψυχε” μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων, ενώ ο Ρουπακιώτης έντρομος, ζήτησε την…βοήθεια των υπαλλήλων , φοβούμενος κλιμάκωση της έντασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το θάνατο του Ντερτιλή, ο Κώστας Πλεύρης έχει κάνει μήνυση για “δικαστική δολοφονία” του στρατηγού της Χούντας, καθώς όπως λέει η κράτηση στην φυλακή εξυπηρετεί σωφρονιστικούς σκοπούς και όχι εκδίκησης.

Διαβάστε ποιοι οι έντονοι διάλογοι Πλεύρη-Φίλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.