Έκλεψε τις εντυπώσεις η ξανθιά συνοδός του Κεδίκογλου, Μαντώ Κόλλια: ποια είναι [φωτο]

Ποια είναι η ξανθιά σύντροφος του υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου, Μαντώ Κόλλια, που μαγνήτισε τα βλέμματα σε επίσκεψη του στον Πειραιά;

Όλα τα βλέμματα πάνω της συγκέντρωσε η ξανθιά συνοδός του Σίμου Κεδίκογλου στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι Ρώσοι, οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Πειραιά και επιθεώρησαν πλοίο και αγήματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικόγλου κατέβηκε στο λιμάνι μαζί με την εντυπωσιακή συνοδό του Μαντώ Κόλλια, εκεί όπου είχε δέσει το ρωσικό πολεμικό.

Δείτε στις φωτογραφίες την εντυπωσιακή εμφάνιση του Κεδικόγλου με τη σύντροφο του Μαντώ Κόλλια:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντώ Κόλλια, είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Πειραιά η οποία πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Η Μαντώ Κόλλια προέρχεται μάλιστα από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και βάσει των όσων λέγονται πρόκειται για μια ευγενική και ισορροπημένη προσωπικότητα. Η σύντροφος του Σίμου Κεδίκογλου δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και του ευ ζην, θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και η εντυπωσιακή οικονομολόγος σύντροφος του Μαντώ Κόλλια, εθεάθησαν αρχικά σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στο Σούνιο. Ο Σίμος Κεδίκογλου και η ξανθιά Μαντώ Κόλλια αντάλλαξαν για πρώτη φορά τα βλέμματα τους στην Καλαμάτα το 2011, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε βρεθεί τότε εκεί για διακοπές.

Τα αρνητικά σχόλια προκάλεσε βέβαια λίγο μετά ο διορισμός της συντρόφου του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, Μαντούς Κόλλια ως μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό του γραφείο την ανάγκασε να παραιτηθεί. Ο κ. Κεδίκογλου άφησε να διαρρεύσει σε φιλικά του μέσα ενημέρωσης πως η κα Μαντώ Κόλλια είχε απόλυτη ανάγκη τα 700 ευρώ που έπαιρνε για να είναι στο γραφείο από το πρωί μέχρι το βράδυ και πως η διαρροή για το διορισμό της προήλθε από εσωτερικούς αντιπάλους του εντός του Μεγάρου Μαξίμου.

Διαβάστε τις καταγγελίες για το “ρουσφέτι” του Κεδίκογλου στην Αδαμαντία Κόλλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.