Γιώργος Λιάγκας: “Ήρθε το τέλος μου”. Αποκαλύψεις

Ποιες οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του; Γιατί σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του;

Μήλον της έριδος φαίνεται ότι έχει γίνει ο Γιώργος Λιάγκας, τον τελευταίο καιρό στην tv. Μετά τις δηλώσεις του, για τους παπάδες και το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων, ήρθε η απάντηση των ΦΜ Live, που τον σατίρισαν με ένα video, όπου τον είχαν μεταμφιέσει σε παπά και έπειτα, ακολούθησε και η απάντηση των Δέστε τους, που του έπλεξαν το εγκώμιο.

Η παρέα του Δέστε τους είπε, ότι τον συμπαθούν πολύ, προβάλλοντας στιγμιότυπο με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Δεν θα μιλάω ξανά, γιατί είδα τον εαυτό μου σε video και σοκαρίστηκα», ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Εμείς σ’αγαπάμε Γιώργο» και η Μαρία Ηλιάκη: «Εμείς σε συμπαθούμε πολύ», με τους Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργο Δάσκαλο να συμφωνούν.

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι δεν αρκούν για τον παρουσιαστή του Πρωινού, αφού μετά την προβολή των αποσπασμάτων από τις δύο εκπομπές ΦΜ Live και Δέστε τους, ο Γιώργος Λιάγκας είπε απογοητευμένος και σοβαρός: «Πραγματικά σκέφτομαι το τέλος», με την Φαίη να του απαντάει: «Δεν μπορείς καρδιά μου» και τον Θέμη Γεωργαντά να του λέει: «Αυτά έλεγε και πέρσι και πρόπερσι». Ο ίδιος τόνισε ότι μπορεί να βρει και άλλη δουλειά εκτός tv, είπε: «Θα πιάσω δουλειά σε piano bar».

Δείτε γιατί ο Λιάγκας έγινε έξαλλος με Σκορδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.