Ναταλία Βουτσινά: αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος της συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου

Ποιος ο Αλβανός που δολοφόνησε τη σύντροφο γνωστού δημοσιογράφου στην Πάτρα, Ναταλία Βουτσινά; Δείτε τη φωτογραφία.

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει, δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Bουτσινά, ο οποίος χθες το πρωί τη μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

natalia-voutsina-syntrofos-gnostou-dimosiografou-3Όπως αναφέρουν πηγές, ο δράστης λίγο πριν παραδοθεί στην Ασφάλεια, επεχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα κομμάτι καλώδιο.

Ομως όπως είπε δεν τα κατάφερε. Είχε όμως τη δύναμη να σκοτώσει τη σύντροφο γνωστού δημοσιογράφου Ναταλία Βουτσινά. Χθες οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Είχε κατεβασμένο το κεφάλι και δήλωνε μετανιωμένος.

Τραγικές φιγούρες ο σύντροφος της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ημερήσιος Κήρυκας», Ανδρέας Βρης και η μόλις δέκα ετών κόρη τους.

Ο δημοσιογράφος έμαθε τα τραγικά νέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου κα εργάζεται και έφυγε άρον άρον για να δει τι έχει συμβεί. Φίλοι μάλιστα του Α. Βρη, δήλωσαν ότι ήταν σοκαρισμένος και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πώς θα πει στην κόρη του τι έχει συμβεί.

Διαβάστε γιατί Αλβανός σκότωσε τη σύντροφο γνωστού δημοσιογράφου, Ναταλία Βουτσινά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.