Γιατί Αλβανός σκότωσε τη σύντροφο γνωστού δημοσιογράφου, Ναταλία Βουτσινά

Τι είπε στην κατάθεση του ο Αλβανός δολοφόνος της συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου Ναταλίας Βουτσινά στην Πάτρα; Γιατί την έσφαξε;

Σοκάρει η αποτρόπαια δολοφονία της 43χρονης συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου, Ναταλίας Βουτσινά, την τοπική κοινωνία της Πάτρας. Από το πρωί της ημέρας η είδηση του θανάτου της άτυχης μητέρας έπεσε σαν κεραυνός, ενώ οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.

Το άγριο έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί με το θύμα, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου και καφετέριας, να πέφτει νεκρό από τις μαχαιριές του 33χρονου – αλβανικής καταγωγής – υπαλλήλου της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο δράστης – που εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι της 43χρονης Nαταλίας Βουτσινά και βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης – μετά τις 10:30 έφθασε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ομολογώντας πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με τρεις μαχαιριές στον λαιμό (καρωτίδα), στο στέρνο και την πλάτη. «Τσακωθήκαμε και την σκότωσα», δήλωσε με απίστευτο κυνισμό.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης βρίσκοντας τη 43χρονη Nαταλία Βουτσινά μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Διαβάστε ποια η δολοφονία επιχειρηματίας από Αλβανό στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.