ΟΑΕΔ: 6.620 προσλήψεις. Πίνακας | www.oaed.gr

Ειδικό πίνακα με προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα ανάρτησε ο ΟΑΕΔ. Μπείτε στο www.oaed.gr για περισσότερες πληροφορίες για τις προσλήψεις.

Στην ανάρτηση ειδικού πίνακα, ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και προσλήψεις που θα κάνει ο ΟΑΕΔ, προχώρησε ο Οργανισμός.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις προσλήψεις μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά είτε μέσω mail στο: [email protected], είτε στο τηλέφωνο 2109989000, είτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr, όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις 6.620 θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα.

Για κάθε πρόσληψη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ που αναγράφεται στον πίνακα και με τον κωδικό της κάθε θέσης.

Διαβάστε ποιες είναι οι ειδικότητες για τις 28.000 προσλήψεις του ΟΑΕΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".