Συνταγή της ημέρας: Μοσχαράκι κοκκινιστό με πούρε ογκρατέν

Νόστιμο μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ ογκρατέν. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το μοσχράκι κοκκινιστό με πουρέ.

Διαβάστε τη συνταγή για το μοσχαράκι κοκκινιστό με πούρε ογκρατέν:

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Ψήσιμο: 90 λεπτά

Υλικά για 8 μερίδες:

  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1.200 γρ. μοσχάρι (λαιμό ή σπάλα) κομμένο σε μπουκιές
  • 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1 συσκευασία (400 γραµµ.) ντοματάκια κονκασέ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Για τον πουρέ

  • 8 πατάτες
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 3/4 φλ. Κρέμα Γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 φλ. κεφαλοτύρι
  • 2 πρέζες μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριµµένο πιπέρι
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τη συνταγή μοσχαράκι κοκκινιστό με πούρε ογκρατέν στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!