Ζένια Μπονάτσου: ποια η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου

Ποια είναι η Ζένια Μπονάτσου κόρη του γνωστού ηθοποιού Βλάσση Μπονάτσου που έχει γίνει πλέον δεσπονίδα; Πού συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα η Ζένια Μπονάτσου;

Σε επίσημη πρεμιέρα του “Μερικοί το προτιμούν καυτό, Sugar” συγκέντρωσε όλα τα φώτα, τα βλέμματα και όλη την κοσμική Αθήνα. Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, επιχειρηματικό κόσμο της χώρας παρακολούθησε την παράσταση και όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ανάμεσά τους, βρέθηκε και ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος αλλά δεν ήταν μόνος. Τον συνόδευαν η κόρη του Ελένη Λυκουρέζου, μαζί με την αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου και όχι μόνο, μαζί τους ήταν και η δεσποινίδα πλέον, Ζένια Μπονάτσου.

Η Ζένια Μπονάτσου, συνόδευσε τη μητέρα της στο Θέατρο, μαζί με τον παππού της και τη θεία της. Είχε χρόνια να κάνει δημόσια εμφάνιση και η αλήθεια είναι ότι δεν θα τη γνωρίζαμε αν δεν ήταν μαζί με την μητέρα της. Η Ζένια, η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, είναι σήμερα δεκαεπτά χρονών, ολόκληρη δεσποινίδα.

Χθες, χαμογελαστή και χαρούμενη η Ζένια Μπονάτσου πόζαρε στα φωτογραφικά flash, παρέα με τη μαμά της. Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, για την 17χρονη Ζένια, η Μάρθα Κουτουμάνου είναι και μητέρα και πατέρας, αφού ήταν μόλις στην ηλικία των οχτώ χρονών όταν έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της μπαμπάς, Βλάσσης Μπονάτσος.

Ήταν Οκτώβριος του 2004, από τότε έχουν περάσει εννέα χρόνια ,και η Ζένια Μπονάτσου συνεχίζει τη ζωή της, στηρίζοντας και ταυτόχρονα τη μαμά της.

Δείτε πώς είναι η πανέμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.