Ledra Marriott: ποια η νέα ονομασία του γνωστού ξενοδοχείου

Ποια είναι η νέο ονομασία του γνωστού ξενοδοχείου Ledra Marriott; Διαβάστε ποια ήταν η σημαντική αποχώρηση από το Ledra Marriott.

Athens Ledra Hotel θα είναι το νέο όνομα του Athens Ledra Marriott από τις αρχές του 2014, μετά την αποχώρηση της μέχρι σήμερα διαχειρίστριας MARRIOTT International.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΣΤΥ, του κυπριακού ομίλου Παρασκευαϊδη, θα διαχειρίζεται η ίδια και θα λειτουργεί το 314 δωματίων ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού.

Η νέα διεύθυνση ανέλαβε να τιμήσει όλες τις υπάρχουσες ατομικές και ομαδικές κρατήσεις από το 2014 και πέρα ενώ δεσμεύεται, να συνεχίσει να προσφέρει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες της διατηρώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Athens Ledra Hotel.

Υπό τη νέα διεύθυνση, το ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel θα απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και σε άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, προσφέροντας παροχές όπως ευρύχωρα δωμάτια, άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις, πισίνα (στην οροφή του ξενοδοχείου) με πανοραμική θέα του Παρθενώνα, γυμναστήριο και σάουνα.

Το Athens Ledra Hotel είναι διαθέσιμο μέσα από όλα τα ξενοδοχειακά και ταξιδιωτικά κανάλια κρατήσεων.

Διαβάστε γιατί φεύγει από την Αθήνα η μεγάλη ξενοδοχειακή εταιρεία Ledra Marriott.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.