Παύλος Σιούφας: γιατί πραγματικά παραιτήθηκε. Παρασκήνιο

Γιατί παραιτήθηκε από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο Παύλος Σιούφας; Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της παραίτησης.

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες δεν θα υπάρχει μέλος της οικογένειας Σιούφα στη Βουλή, αφού ο γνωστός δικηγόρος Παύλος Σιούφας και πρώτος εξάδερφος του πρώην υπουργού και Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα.

Επίσημα, η παραίτησή του οφείλεται σε λόγους υγείας όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση του σχετίζεται με τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της διαβόητης εισπρακτικής εταιρίας την οποία «κουμαντάρουν» τα παιδιά του Δημήτρη Σιούφα.

Ο παραιτηθείς Παύλος Σιούφας είχε διαφωνήσει εντονότατα με τη λειτουργία της εταιρίας αυτής και επειδή είχαν διατυπωθεί απειλές εναντίον του, από αγνώστους, προφανώς ενοχλημένος από την εισπρακτική εταιρία, σκεφτόταν το τελευταίο διάστημα την παραίτηση.

Κατά τις πληροφορίες μεγάλη συνδρομή, τουλάχιστον ψυχική, παρέχουν ένα πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος του κομματικού- δικηγορικού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ και στελέχη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, τα οποία είχαν στενές φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Σιούφα.

Πληροφορίες, από το περιβάλλον του Παύλου Σιούφα αναφέρουν ότι δεν μπορούσε να σηκώσει το «βάρος» από το πολιτικό παρελθόν του Δημήτρη Σιούφα.

Διαβάστε γιατί παραιτήθηκε ο Παύλος Σιούφας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.