Ταύρος 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2014

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Ταύρο το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Ταύρο.

Γενικές προβλέψεις Ταύρος 2014:

Η χρονιά αυτή στοχεύει στις σχέσεις σας και στην ανάγκη σας για οριστικό κλείσιμο λογαριασμών πάσης φύσεως.

Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο έως τις 15/7 ευνοεί την επικοινωνία και τις σχέσεις με στενούς συγγενείς και οικεία πρόσωπα της καθημερινότητας, των γεννημένων στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Στην ανάδρομη πορεία του έως τις 5/3, αξιοποιήστε παρελθοντικές επικοινωνιακές τακτικές. Από τις 16/7 που θα περάσει στον Λέοντα, οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα, έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και τις ανάγκες του, να κάνετε επισκευές, αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς και να επωφεληθείτε από τις καλές οικογενειακές σχέσεις, αποφεύγοντας υπερβολές.

Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του απέναντί σας στον Σκορπιό, έως τις 24/12 που θα περάσει στον Τοξότη. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προχωράτε απαλλαγμένοι από το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων, αλλά και από σχέσεις που έδειχναν το σήμα του αδιέξοδου σε κάθε σας βήμα. Ωστόσο πολλοί εδραιώσατε σχέσεις και συνεργασίες, αποδιώχνοντας αμφιβολίες και ήρθε η ώρα να το απολαύσετε.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο καλείστε να κάνετε ότι και οι προηγούμενοι. Να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με υπομονή και σύνεση, αδειάζοντας τη ζωή σας από ανώφελες καταστάσεις και ακατάλληλους ανθρώπους και κρατώντας όσους και όσα συμπορεύονται μαζί σας αβίαστα και χωρίς καμτσίκια.

Στην ανάδρομη πορεία του από 2/4 έως 20/7 θα συνειδητοποιήσετε πλήρως τι αξίζει και τι όχι.

Ο Ουρανός από τον Κριό θα φέρει ανατροπές στους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και ως το μέσο του δεύτερου, σε ότι αφορά μυστικές καταστάσεις και στεγανά. Στην ανάδρομη πορεία του από 22/7 έως 20/12 μια σειρά αποκαλύψεων από γεγονότα και ανθρώπους, θα σας εντάξουν σε μια νέα τάξη πραγμάτων.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες εξακολουθεί να εξιδανικεύει τη φιλική και κοινωνική ζωή των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ με την ανάδρομη κίνησή του από 9/6 έως 15/11 σας κάνει να αναπολείτε παλιές καλές στιγμές ή και παρακμιακές, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις δύνες.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου, αναπτερώνοντας τις αξίες σας και την ανάγκη για βαθύτερη γνώση. Στην ανάδρομη κίνησή του από 14/4 έως 22/9 τα υπαρξιακά ζητήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, θα σας ταξιδέψουν μέσα από σημαντικά ταξίδια, βιβλία, σεμινάρια και μαθήματα της αρεσκείας σας.

Ετήσιες Προβλέψεις ανά μήνα για τον Ταύρο 2014.

Ο Ιανουάριος έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την κυβερνήτη σας Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά σε ανάδρομη κίνηση ως τις 30 του μήνα. Καλείστε να εξακριβώσετε πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις σχέσεις σας και ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου θα βιώσετε ανατροπές στα συναισθήματα και στις αξίες των σχέσεών σας, κάτω από την επιρροή του τετραγώνου με τον Ουρανό από 21 έως 30/1. Πολλοί θα έχετε αποκαλύψεις που θα διώξουν την ομίχλη και το παρασκήνιο από τη ζωή σας, ενώ το ίδιο διάστημα η συνάντησή της με τον Πλούτωνα σας θυμίζει πως το πάθος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα πάθη, καταφεύγοντας σε αποδράσεις που θα σας τονώσουν σε όλα τα επίπεδα ειδικά στο πνευματικό. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και αρχές του τρίτου, εκμεταλλευτείτε το διάστημα από 8 έως 16/1 που η αρμονική όψη Αφροδίτης – Κρόνου, βοηθάει να εδραιώσετε μια σχέση ή μια συνεργασία.
Ο Φεβρουάριος προβλέπεται κουραστικός μήνας με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Αυξημένες οι ευθύνες στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες, το ίδιο και οι υποχρεώσεις σας. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6 του μήνα εντείνοντας τα προβλήματα από 23 έως 28/2, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της στον Αιγόκερω, θα κοντραριστεί με τον Άρη από 22 έως 28/2 δημιουργώντας εντάσεις στον εργασιακό τομέα, ενώ οι δυσαρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα από 1 έως 16/2 σας θυμίζουν πως η ένταση καλά κρατεί και πρέπει να αποφύγετε υπερβολικές επικοινωνιακές τακτικές, προσέχοντας τα λόγια και τη συμπεριφορά σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, λειτουργείτε καλύτερα, βρίσκοντας και την άκρη και αρκετές διεξόδους.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Μάρτιος διαφαίνεται πιο ευνοϊκός, παρόλο που στην έναρξή του το τετράγωνο Δία – Ουρανού, διαταράσσει τις αλήθειες ειδικά των γεννημένων στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, οι οποίες θα αποκατασταθούν μετά τις 6/3, που ο Δίας γυρίζει σε ευθεία φορά. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, καθώς η αμετακίνητη συμπεριφορά σας και η επαναστατικότητα που βγάζετε προς τα έξω, μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με οικεία και συγγενικά πρόσωπα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο απολαύστε την κοινωνική σας ζωή και την εύνοια που δέχεστε από το φιλικό σας περιβάλλον από 1 έως 7/3. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο πιθανό να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ή εργασιακό θέμα από 23 έως 31/3 καθώς και σε θέματα υγείας, ενώ το ίδιο διάστημα διαφυλάξτε τις συνεργασίες σας από οικονομικές απώλειες.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Απρίλιος είναι σημαντικός μήνας εφόσον φιλοξενεί δύο εκλείψεις την μία από αυτές στο ζώδιό σας στις 29/4 στην 9η μοίρα. Η ηλιακή αυτή έκλειψη που αφορά άμεσα τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου σε σύνοδο με τον Ερμή, σας κάνει να σκέφτεστε τις προσωπικές σας επιθυμίες και τον τρόπο που θα τις επικοινωνήσετε. Το Ταυ τετράγωνο μεταξύ Άρη – Δία – Ουρανού που κορυφώνεται στις 23/4 κρύβει ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο αρκετές παγίδες. Αποφύγετε να κουράζεστε υπερβολικά στη δουλειά αλλά και γενικότερα, μην μπλέκετε σε καβγάδες και διαφωνίες και υιοθετήστε ένα υγιεινό καθημερινό πρόγραμμα διατροφικό και γενικότερο, από τις 12/4 ως το τέλος του μήνα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 15/4 στην 26η μοίρα του άξονα Κριού – Ζυγού, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ανακινώντας και θέματα υγείας που έρχονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Μάιος σας βρίσκει να πλέκετε στεφάνια με μια δόση μυστικότητας και επιφυλακτικής διάθεσης, με την αγωνία να κοιτάτε γύρω σας κατασκοπικά, λες και πρόκειται να σας αντιγράψουν. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Κριό, αλλάζει συχνά συνοδούς, δημιουργώντας εντάσεις στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 15/5 και επηρεάζει από 10 έως 20/5 ειδικά τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, προβλέπεται να φέρει στο φως μυστικά και ψέματα, κρυφές σχέσεις και παρασκήνιο. Ορισμένοι θα έχετε μεγάλες ανατροπές.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Ιούνιος σας προβληματίζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο σε ότι αφορά την επικοινωνία λόγω του ανάδρομου Ερμή από τις 7/6 και ότι τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο σε ότι αφορά οικονομικά θέματα. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για ξεκαθαρίσματα, αγορές και πάσης φύσεως συμφωνίες. Η κυριότερη όμως επιρροή είναι η αντίθεση Άρη – Ουρανού που θα ισχύει όλο τον μήνα με κορύφωση στις 25/6. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε βιασύνη και απρόσεκτες κινήσεις, μην εκτίθεστε σε εντάσεις, φροντίστε την υγεία σας, μην κουράζεστε ιδιαίτερα και πιο πολύ, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην ενδώσετε σε πιέσεις και εξαναγκασμούς.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Ιούλιος είναι επιβοηθητικός, φιλικός και ερωτικός. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία από την καινούργια του θέση στον Λέοντα, τονώνει τις σχέσεις με την οικογένεια των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο, βρίσκοντας στήριξη και συμπαράσταση από 23 έως 31/7.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από 21 έως 28/7 βοηθάει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο να εκφραστείτε καλύτερα στους συντρόφους και στους συνεργάτες σας, επιτυγχάνοντας μια βαθιά επικοινωνία που θα έχει το ανάλογο αντίκρισμα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη πέρα από μια αρμονική ερωτική αναζήτηση, προσφέρει στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο την αίσθηση πως έχετε απόθεμα υλικό και συναισθηματικό να ξοδέψετε από 6-18/7, διάστημα που θεωρείται από τα πιο κατάλληλα για να πάτε διακοπές και να τις απολαύσετε.

Τον Αύγουστο οι πλανήτες στήνουν γιγάντιο χορό αναμεταξύ τους , με πρωταγωνίστρια τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί σε όλους προβλήματα με τους αγαπημένους σας φέρνει γκρίνιες και εριστικές συμπεριφορές. Φορτικός μήνας για διακοπές, που ίσως δεν σας ξεκουράσουν όσο επιζητάτε. Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου από 2 έως 16/8 προκαλεί απογοητεύσεις σε οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε τις συγκρούσεις από 17 έως 31/8 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, εκτονώνοντας την ένταση σε ερωτικό πάθος. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία από 12 έως 24/8 βοηθάει την εξομάλυνση των καταστάσεων δίνοντας και ένα ιδανικό διάστημα για διακοπές.

Ωστόσο χρειάζεται προσπάθεια για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο να κρατηθείτε ήρεμοι από 15 έως 31/8 κάτω από τη σκληρή επιρροή της συνόδου Άρη – Κρόνου. Πολλές σχέσεις δοκιμάζονται ανελέητα, ενώ χωρισμοί και νέες συναρπαστικές γνωριμίες είναι μέσα στις διαβεβαιώσεις του μήνα.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Σεπτέμβριος κάνει τη συγκομιδή των συναισθηματικών σας επιλογών. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 6/9 φροντίζει να σας τονώσει, οδηγώντας σας σε δημιουργικές και ερωτικές εκτονώσεις. Κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον, θέλοντας να εντάξετε στη ζωή σας νέα ενδιαφέροντα. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού που θα είναι σε ισχύ όλο τον μήνα και θα κορυφωθεί στις 20/9, φέρνει ευχάριστες ανατροπές σε σχέση με μια οικογενειακή υπόθεση, ένα ακίνητο, ή το σπίτι που ζείτε. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες, κοιτάξτε τα σημάδια και προχωρήστε σε κινήσεις από τις οποίες θα λάβετε υλική και συναισθηματική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Οκτώβριος είναι μήνας εκλείψεων η μία από αυτές δε στις 23/10, επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες, σχηματίζοντας σύνοδο ακριβείας με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη. Μπορείτε να επενδύσετε σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ η σύνοδος με τον Ήλιο όλο τον μήνα, χαρίζει σε όλους απολαυστικές κοινωνικές στιγμές. Πρωταγωνιστές θα είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, που θα δείτε να εκπληρώνονται αρκετά από τα προσδοκώμενα, ενώ γενικότερα ο μήνας αυτός ξεκαθαρίζει την ήρα από το σιτάρι. Οικονομικές ανάσες προβλέπονται για πολλούς από εσάς, ενώ οι γεννημένοι στο δεύτερο και αρχές του τρίτου δεκαήμερου κινηθείτε προς κληρονομικές διευθετήσεις από 1 έως 19/10 που το τρίγωνο Άρη –Δία υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Νοέμβριος εστιάζει την προσοχή και την έγνοια σας στις συντροφικές σας σχέσεις. Αφροδίτη και Ήλιος ερωτοτροπούν απέναντί σας από 1 έως 16/11. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο αναζητάτε την αρμονία στις σχέσεις σας και προσπαθείτε πολύ γι αυτό, αλλά η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου από 10 έως 21/11 πιέζει για οριστικές αποφάσεις. Γύρω στις 17/11 οριστικοποιείτε τη μορφή της σχέσης που επιθυμείτε να έχετε, παίρνοντας και το κόστος. Ο Ερμής και αυτός απέναντί σας από 9/11, θα ανακινήσει συζητήσεις γύρω από το μέλλον της σχέσης, αλλά και με αυτή των συνεργατών σας, και στη συνάντησή του με τον Κρόνο από 22 έως 29/11 οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα συναισθανθείτε τι μπορεί να πάει μπροστά και τι θα μείνει για πάντα πίσω.

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2014, ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει αρκετές ανακατατάξεις. Ο Άρης στον Υδροχόο από 5/12 κινητοποιεί τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα σε ότι αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον. Η αντίθεση με τον Δία από 26 έως 31/12 αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και υπόσχεται κυνήγι των φιλοδοξιών σας τον καινούργιο χρόνο αλλά και γενναιόδωρες παροχές τα Χριστούγεννα από και προς το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Απαλλαγμένοι από πολλά, είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε το νέο χρόνο, κουβαλώντας σημαντικές εμπειρίες. Από τις 18/12 που ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο αισθάνεστε την ανάγκη να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, σχεδιάζοντας και ένα λυτρωτικό ταξίδι.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!