Γιώργος Λιάγκας – Ελεάννα Τριφίδου: γιατί τσακώθηκαν on air. Χαμός [video]

Γιατί τσακώθηκαν on air ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεάννα Τριφίδου; Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό.

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, η αρχισυντάκτρια του Πρωινού Ελεάννα Τριφίδου, εμφανίσθηκε στην εκπομπή για να παρουσιάσει το θέμα της, όμως αυτή η φορά δεν ήταν και τόσο ήρεμη, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όταν άρχισε να μιλάει για την Λευκή Εβδομάδα, η Ελεάννα Τρυφίδου και να λέει την άποψή της, ότι δεν συμφωνεί, ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος, δεν την άφησε να ολοκληρώσει, την διέκοπτε και έλεγε ότι: «Η λογική σου αυτή είναι τελείως λανθασμένη. Αυτό που κάνετε κάποιοι δημοσιογράφοι να μαυρίζετε περισσότερο την ψυχή του κόσμου, είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που μπορεί να γίνει Ελεάννα με τσαντίζεις πάρα πολύ!».

Με την αρχισυντάκτρια του Πρωινού, να ανεβάζει τον τόνο της φωνής της, μήπως και ακουστεί και να του απαντάει: «Μα δεν με ακούς ρε Γιώργο! Δεν με αφήνεις να μιλήσω. Μιλάς μόνος σου», ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, δεν την άκουγε γιατί ήταν πολύ εκνευρισμένος.

Έλεγε ότι: «Στη λογική της μαυρίλας και της κρίσης, να κάτσουμε όλοι ανάσκελα. Ωραία λογική! Να “πεθάνει” η χώρα! Δηλαδή επειδή έχουμε κρίση, να πεθάνουμε όλοι!». Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους επιχειρηματίες, που αν δεν πάει ο κόσμος να φάει έξω δεν θα πληρωθούν και αυτοί που δουλεύουν εκεί.

Έξαλλος, ο παρουσιαστής ούτε να την ακούσει δεν ήθελε την Ελεάννα Τρυφίδου και συνήθως συμφωνεί μαζί της, αλλά σήμερα όχι, μόνο δεν συμφώνησε αλλά ήταν και κάθετος. Δεν την άφησε να μιλήσει.

Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό του Γιώργου Λιάγκα και της Ελεάννας Τριφίδου:
http://www.youtube.com/watch?v=gYM7EganG3g

Δείτε γιατί τσακώθηκαν on air ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.