Μικαέλ Σουμάχερ: ποια είναι η κατάσταση του εγκεφάλου του

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μικαέλ Σουμάχερ; Τι δήλωσε η μάνατζέρ του Μικαέλ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ;

Σταθερή φαίνεται ότι είναι η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Η αξονική τομογραφία της Τρίτης ήταν καθησυχαστική και ενθαρρυντική, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην προβούν σε νέα επέμβαση.

Η παγκόσμια κοινή γνώμη άκουσε το μεσημέρι της Τρίτης με ανακούφιση τους Γάλλους γιατρούς που φροντίζουν τον Μικαέλ Σουμάχερ να κάνουν λόγο για βελτίωση της κατάστασής του.

Ωστόσο, η μάνατζέρ του strong>Μικαέλ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί: “Δε θα έλεγα ότι οι γιατροί είναι και πολλοί αισιόδοξοι”.

Η Σαμπίνε Κεμ δήλωσε ότι η κατάστασή του Μικαέλ Σουμάχερ είναι σταθερή, αλλά υπογράμμισε ότι κατά πρώτο βαθμό συντάσσεται με την εκτίμηση εκείνη των γιατρών ότι ο κίνδυνος για τη ζωή του δεν έχει αποφευχθεί ακόμη.

Αυτό που έχει σημασία για την κατάσταση της υγείας του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 είναι η μείωση της πίεσης στον εγκέφαλό του, στο θάλαμο όπου βρίσκεται σε καταστολή.

Η Σαμπίνε Κεμ ξεκαθαρίζει ότι ο εγκέφαλός του πρέπει να παραμείνει συνδεδεμένος με καλώδια και να ελεγχέται ανά ώρα, στην κατάσταση που βρίσκεται ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Διαβάστε ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.