Nέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Φαίης Μπλαχά

Ποιες είναι οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της Φαίης Μπλαχά; Τι δήλωσε για τη δολοφονία της Φαίης Μπλαχά η αδερφή της;

Τις δικές της εξηγήσεις δίνει μέσω του συνηγόρου της, κ. Πλεύρη για τους λόγους που «προστάτευσε» τον Βαγγέλη Στεφανάκη, τον σύντροφο της αδικοχαμένης αδερφής της Φαίης Μπλαχά, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Η Μαριαλένα δηλώνει για τη δολοφονία της αδερφής της Φαίης Μπλαχά στην εφημερίδα Espresso «Φοβόμουν, γιατί με απειλούσε. Πίστευα ότι θα έκανε κακό σε εμένα και την οικογένειά μου, αν έλεγα όλα όσα γνώριζα» και συμπληρώνει «Έκανα ένα λάθος, αναλαμβάνω όμως τις ευθύνες μου γι’ αυτό», δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό της.

Όσο για τον ίδιο τον δικηγόρο της, ο κ. Πλεύρης επισημαίνει «H εντολέας μου διώκεται για δύο πλημμελήματα. Η υπερασπιστική μας γραμμή θα είναι αυτό που έχουμε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή η όποια αντίφαση υπήρξε στις πρώτες μας καταθέσεις έχει να κάνει με τις απειλές που δεχόμασταν και ως εκ τούτου δεν πρέπει να καταδικαστούμε για κανένα αδίκημα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 5 Μαΐου ο κατηγορούμενος θα βρεθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τη δολοφονία της όμορφης Φαίης Μπλαχά.

Δείτε ποιο μοντέλο φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μοιραίας δολοφονίας της Φαίης Μπλαχά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.