Καιρος Πασχα: οι τελευταιες προβλεψεις για τον καιρο Μ. Σαββατο, Κυριακη, Δευτερα

Ποιες είναι οι τελευταίες προβλέψεις για τον καιρό το Πάσχα; Tι καιρό θα κάνει ο Μεγάλο Σαββάτο, Κυριακή και Δευτέρα;

Τη χαρμολύπη της Μεγάλης Εβδομάδας φαίνεται να ακολουθεί κατά γράμμα και ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού το Πάσχα :

Το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στον καιρό αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αλλά θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και μετά.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα σημειωθεί σημαντική βελτίωση του καιρού αλλά στις ηπειρωτικές περιοχές θα υπάρξουν συννεφιές οι οποίες θα πυκνώσουν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα οποτε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Την Κυριακή του Πάσχα περιμένουμε βελτιωμένο καιρό σε όλη την Ελλάδα με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά και αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και πρόκαιρες μπορές θα εκδηλωθούν στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι στον καιρό την Κυριακή του Πάσχα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια πελάγη το πολύ μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα απο 6 εως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 7 εως 20 και ενδεχομένως 22 βαθμούς κελσίου και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 11 εως 22 βαθμούς κελσιου.

Τη Δευτέρα του Πάσχα που κατά κανόνα είναι η μέρα επιστροφής των εκδρομέων περιμένουμε λίγες νεφώσεις που παροδικά θα πυκνώνουν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν μπορες στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφορ, στο Αιγαίο και τις ανατολικές περιοχές της χώρας θα πνεουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία τη Δευτέρα του Πάσχα θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 23 βαθμούς, στα κεντρικά από 9 ε ως 24 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 12 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Δείτε τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Παρασκευή και σε ποιες περιοχές θα βρέξει ή θα χιονίσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.