Ποια θέλει το Mega για το Πρωινό μετά τους Κωστόπουλο-Μπαλατσινού

Ποια φέρεται να θέλει το Mega για το Πρωινό για να παρει τη θέση των Κωστόπουλου-Μπαλατσινού;

Μεγάλη μάχη οπισθοφυλακών γίνεται στο Μεγάλο κανάλι, καθώς οι πληροφορίες οτι το δίδυμο Κωστόπουλου-Μπαλατσινού δεν θα συνεχίσουν στο Πρωινό του χρόνου επιμένουν.

karydi-prwino-megaΠληροφορίες μέσα από το Mega αναφέρουν οτι οι ιθύνοντες του Πρωινού επιθυμούν διακαώς ένα φρέσκο πρόσωπο.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την παροουδιάστρια που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Celebrity Game Show, τη γνωστή ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη.

Διαβάστε τι αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης για την Σμαράγδα Καρύδη και το Πρωινό του Mega:

Ναι ότι σας γράψαμε ισχύει… η επιστροφή της Ρούλας στο Mega σε μια θέση ξένη για εκείνη, του κριτή, είναι προπομπός για μια νέα πορεία στο κανάλι από τη νέα σεζόν… και ναι τα οι άνθρωποι του Mega σκέφτονται να τη ρίξουν ακόμα και στη πρωινή ζώνη αφού το δίδυμο Πέτρος- Τζένη δεν «φτουράει»….

Όμως τα πλάνα τους φαίνεται να αλλάζουν καθώς μια νέα εμφάνιση, αυτή της Σμαράγδας Καρύδη έχει εντυπωσιάσει πολύ τους «μεγάλους» και τους έχει βάλει σε σκέψεις!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, καθώς κάνουμε ρεπορτάζ σε όλα τα κανάλια και χωρίς να τα «σαλιώνουμε» από το γλείψιμο-ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι και καλά bloggers -, η γοητευτική ηθοποιός με τις ατάκες της, την άνεσή της και την ετοιμολογία της στο παιχνίδι Celebrities game night τους έχει κάνει να πιστεύουν πως βρήκαν την ιδανική παρουσιάστρια για πρωινό!

Ωστόσο η Σμαράγδα η οποία δεν το έπαιξε ποτέ παρουσιάστρια, δεν επιθυμεί-τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές- να γίνει «πρωινατζού» ούτε και να απαρνηθεί το επάγγελμα της ηθοποιού! Σύντομα ωστόσο θα γνωρίζουμε αν θ” αλλάξει γνώμη και πόσο έντονο θα είναι το πρέσινγκ του καναλιού

Διαβάστε πώς ο Πέτρος Κωστόπουλος τα “σκάτωσ唨στο Πρωινό.

Διαβάστε τι τηλεθέαση έκανε το Celebrity Game Night

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.