Λάκης Λαζόπουλος: γιατί παριστάνει τον ζόρικο στον ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος αρνείται να δώσει επίσημη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές;

Από τα χείλη του Λάκη Λαζόπουλου κρέμονται όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τον θεωρούν το πιο δυνατό τους χαρτί στη μάχη των ευρωεκλογών 2014.

Η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου εκτιμά ότι ένα μεγάλο ναι από τον δημοφιλή κωμικό Λάκη Λαζόπουλο θα αλλάξει τα δεδομένα και θα τους δώσει σημαντικό αβαντάζ έναντι της Ν.Δ.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Κουμουνδούρου κρατάει ανοικτές δύο θέσεις της ευρωλίστας, αφού η άλλη θα καλυφθεί από εκπρόσωπο της μουσουλμανικής μειονότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του exedra.gr το θέμα Λαζόπουλου χειρίζεται προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ τους άλλωστε υπάρχει χημεία και φιλία που αναπτύχθηκε από την εποχή που ο Λάκης Λαζόπουλος είχε καλέσει στο Αλ Τσαντίρι τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο δημοφιλής κωμικός το παίζει δύσκολος και για την ώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αφού θέλει να είναι σίγουρος για την επιλογή που θα κάνει.

Πληροφορίες από στελέχη της ηγετικής που ξέρουν το παρασκήνιο λένε ότι θέτει τρεις προϋποθέσεις για να πει το μεγάλο «ΝΑΙ» που είναι οι εξής:

-Να του καλύψει τα έξοδα ο ΣΥΡΙΖΑ
-Να τον στηρίξει ο κομματικός μηχανισμός προκειμένου να είναι σίγουρη η εκλογή του
-Να μπει στην ηγετική ομάδα και να έχει λόγο για τις επιλογές του κόμματος

Κοντά, αλλά….
Οι δύο τελευταίοι όροι καθιστούν σαφή την πρόθεση του κ. Λαζόπουλου να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου.
Στελέχη της Κουμουνδούρου, λένε πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά, αλλά υπογραμμίζουν ότι πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μη χαλάσει ο «γάμος».

Διαβάστε εάν ο Γιάννης Βαρουφάκης θα συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ποια νέα ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.