Miley Cyrus: γιατί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, κινδυνεύει με έμφραγμα

Γιατί νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο η γνωστή τραγουδίστρια, Miley Cyrus; Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, όπου και νοσηλεύεται ακόμη, η γνωστή τραγουδίστρια Miley Cyrus, ύστερα από οξύ αλλεργικό σοκ, που υπέστη, το οποίο προκάλεσε λήψη αντιβιοτικών, λόγω γρίπης που την ταλαιπωρούσε.

Το αλλεργικό σοκ, είχε ως αποτέλεσμεα να έχει η Miley Cyrus, πρόβλημα στην αναπνοή της και εξανθήματα σε όλο της το σώμα, ενώ παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο οι γιατροί την κρατούν για τέταρτη συνεχόμενη μέρα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα, οι θεράποντες ιατροί έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στην 21χρονη ποπ σταρ, Miley Cyrus λέγοντάς της πως πάσχει από ταχυκαρδία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έμφραγμα, αν συνεχίσει να ακολουθεί τον ίδιο ξέφρενο τρόπο ζωής.

Βέβαια, η Miley Cyrus, ήδη από το 2009 είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της, γράφοντας στα social media: «Οι σφυγμοί της καρδιάς μου αυξάνονται πολύ, ακόμα κι όταν απλώς ανεβαίνω τις σκάλες. Όταν βρίσκομαι στη σκηνή δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι την καρδιά μου».

Διαβάστε γιατί εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.