Νίκος Ευαγγελάτος: πώς εμπλέκεται ο γιος Μπαλτάκου στην αποχώρηση από το ΣΚΑΙ

Πώς εμπλέκεται ο Δημήτρης Μπαλτάκος στην αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από τον σταθμό του ΣΚΑΙ;

Σάλος έχει προκληθεί στα δημοσιογραφικά “πηγαδάκια” μετά την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από το ΣΚΑΙ.

Όπως αποκάλυψε το Enimerosi24.gr, ένα περιστατικό, που συνέβη προ ολίγων ημερών στο ΣΚΑΙ, με πρωταγωνιστή τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρη, ίσως λύνει το μυστήριο της αποχώρησης του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα του Enimerosi24.gr, παρά το γεγονός οτι οι σχέσεις μεταξύ Νίκου Ευαγγελάτου και ΣΚΑΙ κρέμονταν από μια κλωστή και οι δύο πλευρές είχαν κάνει ανακωχή, μέχρι που βρέθηκε στο προσκήνιο ο Δημήτρης Μπαλτάκος.

Πώς συνδέονται αυτά μεταξύ τους; Όταν ξέσπασε η υπόθεση Τάκη Μπαλτάκου, συνοδευόμενη από τα επεισόδια του γιου του, ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε καλέσει στο ΣΚΑΙ τον νεαρό για μια αποκλειστική συνέντευξη, η οποία στάθηκε και αφορμή για να υπάρξουν απειλές από πλευράς καναλιού, τη στιγμή που ο Δημήτρης Μπαλτάκος βρισκόταν ήδη στο στούντιο, περιμένοντας να ξεκινήσει η εκπομπή.

Η διοίκηση του ΣΚΑΙ, φέρεται να είχε προειδοποιήσει τον Νίκο Ευαγγελάτο, πως αν βγουν στον «αέρα» θα ρίξει μαύρο και θα διακόψει την εκπομπή!

Μετά από σφοδρές αντιπαραθέσεις και απειλές ότι η εκπομπή θα κοπεί στον «αέρα», ο Νίκος Ευαγγελάτος υποχώρησε και ακύρωσε τη συνέντευξη, η σύγκρουση όμως με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ ήταν αναπόφευκτη, ενώ η χαριστική βολή δόθηκε στον δημοσιογράφο ύστερα από σύσκεψη, που έγινε την Τρίτη του Πάσχα.

Διαβάστε ποιος ο αντικαταστάτης του Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.