Τέλος του κόσμου: πότε έρχεται, νέα προφητεία ιερωμένου στις ΗΠΑ

Πότε έρχεται το τέλος του κόσμου σύμφωνα με τη νέα προφητεία ιερωμένου στις ΗΠΑ;

Ο κόσμος όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα θα χαθεί μια για πάντα. Μια βροχή από αστεροειδείς θα βομβαρδίσει τον πλανήτη μας εξαφανίζοντας κάθε μορφή ζωής. Λίγα μόλις 24ωρα μετά τις δυσοίωνες ανακοινώσεις της οργάνωσης B612 Foundation – που μέλη της είναι πρώην αστροναύτες και επιστήμονες της NASA, για τον κίνδυνο η γη να χτυπηθεί στο μέλλον από μετεωρίτες, σάλο έρχεται να προκαλέσει με τις δηλώσεις του ένας ευαγγελιστής πάστορας. Ο Πάρτ Ρόμπερσον προβλέπει ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει… την επόμενη εβδομάδα!

Τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τα στοιχεία της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας έχουν αυξηθεί δραματικά οι μετεωρίτες που έχουν πέσει στην Γη και μάλιστα περισσότεροι από 20 ήταν αρκετά μεγάλου μεγέθους και προκάλεσαν εκρήξεις ανάλογες με εκείνες ατομικών βομβών.

Το γεγονός ότι έπεσαν στους ωκεανούς «απέκρυψαν» από την κοινή γνώμη το μπαράζ του βομβαρδισμού από τους αστεροειδής σύμφωνα με επιστήμονες ωστόσο αποτελούν και ένα δείγμα πως ολοένα και πιο συχνά τα αστρικά σώματα επισκέπτονται τον πλανήτη μας.

Ο αμερικανός όμως πάστορας που έχει δική του τηλεοπτική εκπομπή με χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές προχωρά ένα ακόμα βήμα το κλίμα της «τρομολαγνείας» καθώς προφητεύει πως το τέλος του κόσμου θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.

Και βασίζει τους ισχυρισμούς και τις προφητείες του σε ένα μυθιστόρημα που έγραψε… ο ίδιος το 1995!

«Έγραψα ένα βιβλίο. Ο τίτλος του είναι « Το τέλος της Εποχής» και αναφέρεται στο γεγονός ότι ένας αστεροειδής χτυπά την γη» υποστήριξε από το βήμα της τηλεοπτικής του εκπομπής τονίζοντας πως «όλα δείχνουν πως θα εκπληρωθεί η προφητεία. Όπως γράφουν οι γραφές θα εξαφανιστούν τα ύδατα και θα μαυρίσουν οι ουρανοί. Θα χαθεί το φως από τον ήλιο και τη σελήνη»

Ο Ρόμπερτσον υποστηρίζει πως ναι μεν η βαρύτητα του γιγαντιαίου πλανήτη Διά εκτρέπει τους περισσότερους μεγάλους μετεωρίτες από το να βρεθούν σε τροχία με τη Γη όμως μια από αυτές τις μέρες… « Ετοιμαστείτε. Ετοιμαστείτε να συναντήσετε τον Κύριο. Μπορεί να γίνει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα!

Ο ευαγγελιστής βέβαια και στο παρελθόν έχει εκμεταλλευτεί τις ειδήσεις για πτώση μετεωριτών που έκαναν τον γύρο του κόσμου για να επαναλάβει τις προβλέψεις τους για το τέλος του κόσμου και βέβαια για να αυξήσει την τηλεθέαση και τις πωλήσεις των βιβλίων του.

Διαβάστε ποια η προηφητεία του ΟΗΕ για το τέλος του κόσμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.