Σοβαρό τροχαίο Θεσσαλονίκη: πού συνέβη το ατύχημα, πόσοι νεκροί

Πού συνέβη το σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με μια νταλίκα που συγκρούστηκε με διερχόμενα αυτοκίνητα; Πόσοι ήταν οι νεκροί και πόσοι οι τραυματίες του τροχαίου;

Mετά το πρόσφατο τροχαίο στα Ιωάννινα, ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε πριν από λίγο στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος – Πυλαίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, νταλίκα που κινούνταν προς τα δυτικά, εξετράπη της πορείας της -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα (δυτικά), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, υπάρχει τουλάχιστον ένα εγκλωβισμένο άτομο και στο σημείο του τροχαίου στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άτομα.

Στο σημείο του τροχαίου δημιουργήθηκε σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς το ρεύμα προς δυτικά έχει κλείσει, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρά στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος – Πυλαίας.

Πάντως οι αρχές έχουν δώσει στην κυκλοφορία τη δεξιά λωρίδα της περιφερειακής οδού στο ρεύμα προς δυτικά, ενώ στο άλλο ρεύμα προς ανατολικά η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Δείτε πόσοι μαθητές και δάσκαλοι ήταν νεκροί στον τραγικό απολογισμό τροχαίου σχολικού λεωφορείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.