Γιάννης Ζουγανέλης: η ειλικρινής εξομολόγηση για την ασθένεια και τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Ποια η εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη για την ασθένεια του Σάκη Μπουλά;

Για τον άλλοτε καλό του φίλο, Σάκη Μπουλά, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος, που συμπαραστάθηκε στον Σάκη Μπουλά μέχρι την τελευταία στιγμή στο νοσοκομείο, φαίνεται πως είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον θάνατο του αδελφικού του φίλου.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης «Ο Σάκης Μπουλάς ήταν τρομερός μίμος και φαρσέρ. Μια φορά, λοιπόν, είχε πάρει τηλέφωνο πολλούς ηθοποιούς ως Παπαγιαννόπουλος και τους είπε ότι κάνει μια οντισιόν στο «Αθήναιον» για ένα έργο του Χουρμούζη. Έδωσε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα σε όλους και εμείς ήμασταν απέναντι και βλέπαμε ποιοι ήρθανε. Και, πίστεψέ με, ήρθε πάρα πολύς κόσμος! Τον πίστεψαν όλοι!».

Για το δύσκολο διάστημα από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά και μετά, ο Γιάννης Ζουγανέλης προσέθεσε «Δυσκολεύτηκα πολύ. Και όταν ασθένησε και μετά που έφυγε. Σκέψου ότι με τον Σάκη ήμασταν στην «Ακτή» επτά χρόνια. Και ο Διονύσης Σαββόπουλος πρέπει να πω ότι σεβάστηκε πολύ τον Σάκη».

Διαβάστε γιατί ο Γιάννης Ζουγανέλης έγινε έξαλλος με αφιέρωμα στον Σάκη Μπουλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.