Βασίλης Μιχαλολιάκος: πώς είναι το “παλάτι” του στη Λακωνία [φωτο]

Δείτε στις φωτογραφίες το “παλάτι” του Βασίλη Μιχχαλολιάκου στη Λακωνία. Ποιο είναι το πόθεν έσχες του Βασίλη Μιχαλολιάκου;

Σύμφωνα με τα parapolitika, εμφανιζόμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για πλούσιους, φωτογραφίζοντας με αυτό τον τρόπο δύο μεγάλους Πειραιώτες επιχειρηματίες , όπως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέτρος Κόκκαλης, που συμμετέχουν στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς Νικητής”.

Aπό ότι φαίνεται βέβαια και με τη σειρά του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν φαίνεται να είναι και τόσο “φτωχός”.

ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

Τα όσα αναφέρει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στο βιογραφικό του δεν συνάδουν με τα όσα αναφέρει στο Πόθεν Έσχες του. Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι ξεκίνησε την πολιτική του δράση το 1974. Την περίοδο 1981-1984 διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Τη διετία 1988-1989, Αντιδήμαρχος Πράσινου στο Δήμο Αθηναίων (επί δημαρχίας Έβερτ), Το 1989-1990 μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής.

Από το 1997 έως και το 2000 ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Το 2009 ήταν γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Από το 1990 ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εκλέγεται συνεχώς βουλευτής στην Α’Πειραιά, ενώ το διάστημα 2004-2007 διετέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Στις 14 Νοεμβρίου 2010 εκλέγεται Δήμαρχος Πειραιά.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να εμπόδισε τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να γίνει ιδιοκτήτης ή συνιδιοκτήτης μιας τεράστιας ακίνητης περιουσίας που όπως ο ίδιος δηλώνει στο πόθεν έσχες του είναι:

Ακίνητα:

Οικία 86τμ στον Πειραιά

Δύο οικίες 96τμ στην Αθήνα

Οικόπεδο 222τμ στο Χαλάνδρι

Οικόπεδο 1.670τμ στην Αίγινα

Οικόπεδο 148τμ στη Λακωνία με περιεχόμενη οικία 120τμ

Οικία 120τμ στην Κύμη

Οικία 31τμ στην Αθήνα

Οικόπεδο 2500τμ στην Κύμη

Οικόπεδο 1509τμ στο Μυστρά

Οικόπεδο 830τμ στο Μυστρά

Οικόπεδο 81τμ στην Κύμη με περιεχόμενη οικία 60τμ

Οικόπεδο 22.228 τμ στο Μυστρά

Οικόπεδο 4.500 τμ στο Μυστρά

Σκάφη:

Ένα σκάφος εν ονόματι ”Νόρα” (Νηολόγιο Γυθείου)

Καταθέσεις στην Εθνική τράπεζα

Στη Λακωνία μάλιστα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, λίγο έξω από την Σπάρτη ,στην περιοχή Παρόρι, διαθέτει ένα πραγματικό ΠΑΛΑΤΙ , που δεσπόζει στην είσοδο του χωριού. Κάτω από την θέα της βυζαντινής καστροπολιτείας του Μυστρά, ένα πραγματικό θηρίο από πέτρα με μεγάλους εξωτερικούς χώρους, παντού πέτρα, γκαζόν και επιβλητικές καμάρες δείχνει πως ο κ. Μιχαλολιάκος δεν είναι καθόλου φτωχός.

Δείτε φωτογραφίες από το “παλάτι” του Βασίλη Μιχαλολιάκου στη Λακωνία:

Δείτε ποια η προκλητική δήλωση του νυν δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου για εκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.