Δήμος Αθήνας Αποτελέσματα Σταυροί Εκλογές 2014: Δημοτικοί σύμβουλοι

Ποια είναι τα αποτελέσματα και οι σταυροί στις Δημοτικές Εκλογές 2014 για τον Δήμο της Αθήνας; Πώς θα διαμορφωθούν οι σταυροί για τους δημοτικούς συμβούλους;

Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα για τις Εκλογές 2014, τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν ο Γεώργιος Καμίνης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα αποτελέσματα στον δήμο της Αθήνας, ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με ποσοστό 16,92% (4 έδρες), ο Ηλίας Κασιδιάρης με 16,11% (4 έδρες). Ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ παίρνει 7,41% και 2 έδρες, ο Νικήτας Κακλαμάνης 7,1% και 2 έδρες ενώ από μία έδρα παίρνουν οι Καπερνάρος, Αβραμίδης (ΠΑΝ.ΚΙ) και Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Δείτε πώς διαμορφώνονται τα αποτελέσματα από τις εκλογές 2014 στον Δήμο της Αθήνας:

dimos-athinwn-640x528

Αφού ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων τα οποία και έδωσαν στα κόμματα τα ποσοστά που λαμβάνουν την πρώτη Κυριακή των εκλογών 2014, τώρα η μάχη δίνεται στην καταμέτρηση των σταυρών για την ανάδειξη των δημοτικών συμβούλων.

Επίσημες ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων για τις εκλογές 2014 θα γίνουν την Τετάρτη ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και αργότερα καθώς σε σχέση με τις εκλογές του 2010 ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων είναι ο διπλάσιος και άρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για μια καταμέτρησης.

Στο δήμο Αθηναίων έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένοι.

Σταυροί Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογές 2014 Δικαίωμα στην πόλη Γιώργου Καμίνη:

Στον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη προηγούνται σε σταυρούς οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου.

Σταυροί Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογές 2014 Ανοιχτή Πόλη Γαβριήλ Σακελαρίδη:

Στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες, όμως αναμένεται ψηλά στην κατάταξη να βρίσκονται οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και Ντίνος Καρύδης.

Σταυροί Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογές 2014 Αθήνα Μπορείς Άρη Σπηλιωτόπολου:

Στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται σε σταυρούς οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, ενώ για την τρίτη θέση – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – διαγκωνίζονται οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων συμβούλων θα γίνει απ’ ευθείας από τα πρωτοδικεία.

Η καθυστέρηση στη μέτρηση σταυρών στις εκλογές 2014 αποδίδεται στο ότι οι υποψήφιοι είναι τουλάχιστον διπλάσιοι σε σχέση με άλλες αναμετρήσεις.

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα και σταυρούς στις Εκλογές 2014 και πιο συγκεκριμένα:
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Ηρακλείου Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Πελοποννήσου Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Κρήτης Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Ηπείρου Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Περιφέρεια Ιονίων Νήσων 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.