Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: τι θα δείτε στην πρεμιέρα 4ου κύκλου 10 Ιουνίου

Πρεμιέρα θα κάνει ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής την Τρίτη 10 Ιουνίου. Διαβάστε τι θα δείτε στον 4ο κύκλο του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

Η σειρά Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις 22:15.

Η σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής που καθήλωσε τους τηλεθεατές με τις εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, τα φανταχτερά κοστούμια, τη μαγευτική σκηνοθεσία και τη ξεχωριστή πλοκή της, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 στις 10 Ιουνίου.

Η σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση της Τουρκίας τον Ιανουάριο του 2011, κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής μας χώρας.

Ταυτόχρονα, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής αναδείχτηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές, καθώς απέσπασε σπουδαίες διακρίσεις, όπως: 4 Βραβεία «Antalya Television», τα αντίστοιχα δηλαδή Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου και του «Best Drama 2011».

Στο ρόλο του Σουλεϊμάν, ο αγαπητός και ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Halit Ergenc θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις, ενώ σε αυτήν τη σεζόν το ρόλο της Χουρρέμ υποδύεται η Vahide Percin.

Και στον 4ο κύκλο του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής οι εξελίξεις συνεχίζονται: «Σκοτεινά» γεγονότα καθορίζουν το μέλλον της δυναστείας, καθώς η μάχη για τη διαδοχή του θρόνου κορυφώνεται. Ποιος από τους γιους του Σουλεϊμάν θα επικρατήσει και ποιος θα είναι ο μεγάλος χαμένος; Θα καταφέρει η Χουρρέμ να διατηρήσει και να ενισχύσει την εξουσία της;

Διαβάστε ποια είναι η απίστευτη μήνυση εναντίον του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.