Boeing, Malaysia Airlines: το τραγικό γράμμα πατέρα 17χρονης που σκοτώθηκε

Ποιο είναι το τραγικό γράμμα του πατέρα 17χρονης κοπέλας που σκοτώθηκε στην πτήση του boeing της Malaysia Airlines.

Τραγική φιγούρα ο Ολλανδός πατέρας μιας 17χρονης κοπέλας, η οποία έχασε τη ζωή της την περασμένη εβδομάδα ως μια από τους επιβάτες του boeing, Malaysia Airlines.

Ο Χανς Ντε Μπόρστ έχασε την μονάκριβη κόρη του Eλσεμιεκ στο μοιραίο boeing, Malaysia Airlines, καθώς εκείνη ταξίδευε με τον αδελφό της, τη μητέρα και τον πατριό της.

Ο πατέρας του άτυχου 17χρονου κοριτσιού έγραψε μια ανοιχτή επιστολή σε “όποιον κατέρριψε το αεροπλάνο”, ευχαριστώντας ειρωνικά όσους σκότωσαν την μονάκριβη κόρη του, όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο.

Ο κύριος Ντε Μπόρστ μετέφρασε και δημοσίευσε την επιστολή του και στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

“Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πούτιν, τους ηγέτες αυτονομιστές ή την ουκρανική κυβέρνηση που δολοφόνησε την μονάκριβη κόρη μου”, έγραψε ο Χανς Ντε Μπόρστ στην ανοιχτή επιστολή, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα από τα Μέσα στην Ολλανδία.
220714171823_3087
“Ξαφνικά χάθηκε. Σκοτώθηκε στον ουρανό πάνω από μια ξένη εμπόλεμη χώρα. Η Ελσεμιεκ θα τελείωνε του χρόνου το σχολείο μαζί με τις καλύτερες φίλες της, την Τζούλια και την Μαρίνε, οι οποίες όμως δεν ήταν στην πτήση μαζί της. Τα πήγαινε καλά. Ήθελε να σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Ντέλφτ και ήταν πολύ ενθουσιασμένη με αυτό.

Ελπίζω να ήσαστε περήφανοι που καταστρέψατε την ζωή της και εύχομαι να μπορείτε να κοιτάξετε τους εαυτούς σας στον καθρέφτη. Ελπίζω, ακόμη, να διαβάσετε το γράμμα μου σύντομα, ίσως να το μεταφράσετε και στα Αγγλικά (αφού ως έξυπνοι άνδρες, μπορείτε να διαβάσετε).

Ευχαριστώ και πάλι”, κατέληξε ο άτυχος πατέρας Ντε Μπόρστ.

Διαβάστε πόσοι από τους επιβάτες του Boeing, Malaysia Airlines ήταν παιδιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.