Ποια η top αφροδισιακή τροφή που μάλλον αγνοείτε (!)

Ποια θεωρείται η κορυφαία αφροδισιακή τροφή; Πώς να την εντάξετε στη διατροφή σας;

Κι ενώ οι περισσότεροι μέχρι και σήμερα γνωρίζουν τα “κλισέ” αφροδισιακά τρόφιμα όπως τα οστρακοειδή, μύδια, στρείδια αλλά και το μέλι -ιδίως σε συνδυασμό με τα καρύδια- μια νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι μάλλον κάτι… γίνεται λάθος!

Όπως αποκαλύπτει το onmed.gr, στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάσιμο Μαρκόνε της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, εξέτασαν συγκριτικά εκατοντάδες δημοσιευμένες έρευνες σχετικές με το θέμα “πώς να αυξήσεις την ερωτική σου διάθεση”.

Τα συμπεράσματα, που δημοσιεύθηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση «Food Research International» για την τροφή με τις μεγαλύτερες αφροδισιακές ιδιότητες, έρχονται να ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε έως και σήμερα, ενώ μας παροτρύνει να αναζητήσουμε τη λύση στη φύση.

Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, στην κορυφή της λίστας των πιο αφροδισιακών τροφών κατατάσσεται -όσο απίστευτο και αν ακούγεται -ο κρόκος, το διάσημο μπαχαρικό από την Κοζάνη.

Ο κρόκος Κοζάνης, είναι το μπαχαρικό, που δίνει το χαρακτηριστικό έντονο κίτρινο χρώμα στο ρύζι, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε διάφορες άλλες συνταγές, ιδίως από τη στιγμή, που μπορεί να έχει και άλλες… θαυματουργές ιδιότητες!

Διαβάστε ποιο φρούτο είναι εξαιρετικά αφροδισιακό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.