Νίκος Μαζιώτης: σε ποιες φυλακές τον στείλανε άρον άρον. Τι φοβούνται

Τι φοβούνται στην ΕΛ.ΑΣ και μετέφεραν άρον άρον τον Νίκο Μαζιώτη σε άλλες φυλακές;

Κάτω από άκρα μυστικότητα, συνοδεία τζιπ της αντιτρομοκρατικής, έγινε η μεταγωγή του Νίκου Μαζιώτη στις φυλακές Διαβατών.

Σύμφωνα με το zougla.gr, ο συλληφθείς Νίκος Μαζιώτης, που κρατείτο μέχρι πρότινος στον Κορυδαλλό, μεταφέρθηκε μυστικά σήμερα στις 6.00 το πρωί στις φυλακές Διαβατών, με απόφαση της Επιτροπής Μεταγωγών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι συγκεκριμένες φυλακές  έχουν περιφερειακό νοσοκομείο,  εάν ο Μαζιώτης χρειαστεί ιατρική φροντίδα για τα τραύματα που έχει στο χέρι.

Πλέον, ο Νίκος Μαζιώτης θα βρίσκεται σε κελί μαζί με άλλο ένα άτομο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Σπύρο Φυτράκη, ο Νίκος Μαζιώτης είχε ζητήσει να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Ευαγγελισμό. Ωστόσο, η μεταφορά του στα Διαβατά προκαλεί πολλά ερωτήματα καθώς στις συγκεκριμένες φυλακές δεν υπάρχει γιατρός ώστε να παρακολουθεί το σοβαρό τραύμα που φέρει στον ώμο του αλλά και την μετεγχειρητική του πορεία.

Προφανώς με αυτό τον τρόπο οι αρχές προσπάθησαν να προλάβουν ενδεχομένως την επαφή του τρομοκράτη με μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς που κρατούνται στον Κορυδαλλό, όπως συνέβη με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Διαβάστε πώς προσπάθησε να ξεφύγει ο Νίκος Μαζιώτης την ώρα που τον κυνηγούσαν αστυνομικοί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.