Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: ποιος ο επιχειρηματίας που παντρεύεται στη Μύκονο

Μετά από πόσα χρόνια σχέσης φαίνεται ότι παντρεύονται η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος; Διαβάστε τι είχε δηλώσει η Σίσσυ Φειδά για την διαφορά ηλικίας.

Η Σίσσυ Φειδά, σύμφωνα με φήμες, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί 3,5 χρόνια σύντροφο της, τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο, με τον οποίο είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι!

Σύμφωνα με φήμες το ζεύγος Σίσσυ Φειδά, Γιώργο Ανδρίτσο θα κάνει το μεγάλο βήμα σε εκκλησάκι της Μυκόνου τον Σεπτέμβριο, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι στο πολύ γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, το Cavo Tagoo. Και ποιος θα είναι ο κουμπάρος; Πληροφορίες θέλουν για κουμπάρο, φίλο του ζευγαριού από τον χώρο της πολιτικής.
95c314a770006b00a121f2926c4faa83_L
Το μυστήριο αναμένεται να γίνει σε κλειστό κύκλο, αφού το ζευγάρι θέλει να κρατήσει την πιο όμορφη μέρα της ζωής του για λίγους και εκλεκτούς. O Γιώργος Ανδρίτσος είναι 11 χρόνια μικρότερος της και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της η διακοσμήτρια: «Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες», είχε δηλώσει η Σίσσυ Φειδά. Τώρα όμως δεν έτυχε πέτυχε! Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα και ερωτευμένα και εμείς να ευχηθούμε με το καλό.

Διαβάστε ποιος είναι ο Γιώργος Ανδρίτσος, ο κατά 11 χρόνια μικρότερος σύντροφός της Σίσσυς Φειδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.