Δολοφονία, Άστρος Κυνουρίας: “Ο 39χρονος γιος μου απειλούσε να σκοτώσει τα…”

Ποια η δήλωση – σοκ του 75χρονου πατέρα – δολοφόνου στο Άστρος Κυνουρίας;

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη 21 Αυγούστου πήραν οι γονείς του 39χρονου θύματος στο Άστρος Κυνουρίας, οι οποίοι προσήλθαν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή.

Η απίστευτη υπόθεση δολοφονίας στο Άστρος Κυνουρίας δεν φαίνεται να έχει τέλος, καθώς μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία.

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του 75χρονου δράστη της δολοφονίας αλλά και της μητέρας του 39χρονου ανέφερε πως οι κατηγορούμενοι είναι συγκλονισμένοι και πως η σύζυγος δεν έχει καμία συμμετοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, επισημαίνοντας «Όλα τα έκανε ο σύζυγος. Ο 75χρονος υποστήριζε ότι η πράξη του γλίτωσε όλη την οικογένεια από τον 39χρονο που επί μία δεκαετία τούς χτυπούσε και τους απειλούσε ότι θα εκτελέσει όλα τα εγγόνια».

«Ο γιος τούς χτυπούσε, τους έδερνε, με αποκορύφωμα το Πάσχα όταν τους έδεσε και βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό», σημείωσε ακόμη, για να προσθέσει ότι ο πατέρας, με την πράξη του αυτή, «πιστεύει ότι έπρεπε να τον σταματήσει για να σώσει την οικογένεια».

Σημειώνεται, πως οι άλλοι 3 συγγενείς και εμπλεκόμενοι στη δολοφονία συγγενείς του θύματος, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας στο Άστρος Κυνουρίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.