Χατζηγιάννης σύλληψη: γιατί δήλωσε κλοπή στη Ferrari, πώς ξετυλίχτηκε το κουβάρι

Πώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης οδηγήθηκε στη σύλληψη για την Ferrari;

Αίσθηση προκάλεσε χθες η είδηση της σύλληψης και της άσκησης δίωξης στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για ψευδή αναφορά περί κλοπής των πινακίδων της κόκκινης Ferrari του.

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν ο λογιστής του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη επισκέφθηκε την Ασφάλεια Γλυφάδας και έκανε δήλωση κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου Ferrari του τραγουδιστή. Σύμφωνα με τη δήλωση κλοπής «στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα εκλάπησαν οι πινακίδες του».

Ωστόσο, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι το αυτοκίνητο Ferrari βρισκόταν από το 2009 προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες βρίσκονταν στα χέρια του υπαλλήλου. Ετσι, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και ο λογιστής του που έκανε την αναφορά κλοπής συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές, ενώ διατάχθηκε περαιτέρω προανάκριση για να διαλευκανθεί η υπόθεση και εν συνεχεία και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Γιατί έκανε αναφορά για κλοπή πινακίδων

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος» το αυτοκίνητο εισήχθη νόμιμα στην Ελλάδα το 2008. Ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν είχε όλο το ποσό για να αγοράσει το πανάκριβο αυτοκίνητο και έτσι ο εισαγωγέας παρακράτησε την υψηλή κυριότητα του αυτοκινήτου, το οποίο εδώ και καιρό βρίσκεται σε βιτρίνα έκθεσης αυτοκινήτου επί της Λεωφόρου Μεσογείου.

Πριν τρεις μήνες, όπως σημειώνει «Το Εθνος», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο. Πρόσφατα βρήκε αγοραστή που έδινε το ποσό των 70.000 ευρώ για τη Ferrari. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο τραγουδιστής και ο λογιστής του σκέφθηαν να δηλώσουν απώλεια πινακίδων, για να εκδώσουν στη συνέχεια καινούριες, επομένως και νέα άδεια και με τις καινούριες πινακίδες και άδεια να προχωρήσουν στην πώληση.

Τη δική του απάντηση έδωσε μέσω του δικηγόρου του ο δημοφιλής ερμηνευτής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, θέλοντας να βάλει τέλος στις όποιες παρερμηνείες είδαν το φως της δημοσιότητας.

“Το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό θα προσκομιστούν στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες άλλωστε ακόμη επεξεργάζονται προδικαστικά την υπόθεση χωρίς να παραπέμψουν κανένα σε δίκη”, ανέφερε ο Ιωάννης Φώσκολος που εκπροσωπεί τον γνωστό καλλιτέχνη, μιλώντας στον Alpha.

Διαβάστε τι απάντησε έξαλλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη σύλληψη του και πώς η Ferrari έστειλε στο αυτόφωτο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.