Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Πέμπτη 28 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου.

Κριός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα στη σχέση σου χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα με το ταίρι σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ανοίξτε τα μάτια σας γιατί γύρω σας υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείτε και καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αν θέλετε πραγματικά να δεσμευτείτε!

Ταύρος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, στα αισθηματικά σου προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ γιατί ο σύντροφός σου είναι κάπως αποστασιοποιημένος. Κάπου φταις και εσύ… Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Όσο για σένα, που είσαι αδέσμευτος Ταύρος, η βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για να βγεις από το σπίτι με δικά σου άτομα που ξέρεις ότι περνάς καλά και στην γωνία του μπαρ… όλο και κάτι καλό μπορεί να σε περιμένει!

Δίδυμοι

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα μίλα στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές χωρίς να λες τι σου φταίει. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς μόνιμο δεσμό, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου… γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

Καρκίνος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς Καρκίνους, η συμβουλή των άστρων είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Λέων

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα, που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Παρθένος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Οι… ελεύθεροι και ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες ευνοούν την ερωτική σας ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, ακόμα κι εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου!

Σκορπιός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, στα αισθηματικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι εύκολο σήμερα να φτάσεις σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα, γιατί θα το μετανιώσεις. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, αρκεί να εξωτερικεύσετε λίγο τη θετική σας πλευρά.

Τοξότης

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου, και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρνα μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε το επικοινωνιακό χάρισμα, που ενισχύει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, για να κάνεις γνωριμίες που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη.

Αιγόκερως

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να έχεις μια ερωτική ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Όσο για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και, γιατί όχι, να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Υδροχόος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, γιατί την έχεις παραμελήσει. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους, που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα μίλα με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα σήμερα στην αγκαλιά του. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε, αν βγάλετε όλη σας τη θετική ενέργεια προς τα έξω.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!