Aντώνης Βαρδής: το ξέσπασμα του διευθυντή του Mega για τον θάνατο του

Τι έγραψε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για το θάνατο του Αντώνη Βαρδή; Διαβάστε το ξέσπασμα του διευθυντή του Mega.

Την είδηση του θανάτου του Αντώνη Βαρδή δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο διευθυντής ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Με αφορμή την ανάρτηση αυτή, ξέσπασε και για τα ψευδή δημοσιεύματα των περασμένων ημερών που ήθελαν τον Αντώνη Βαρδή νεκρό. “Τώρα μπορούν να ησυχάσουν τα κοράκια που τον είχαν πεθάνει πριν την ώρα του…” έγραψε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ως σχόλιο στην είδηση του θανάτου του μουσικού.

Σημειώνεται ότι οι φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Βαρδή νεκρό μία ώρα αρχύτερα, είχαν εξοργίσει όχι μόνο τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και φίλους του καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Δάντης που έσπευσε να δηλώσει “ο Αντώνης Βαρδής ζει και βασιλεύει”.

Διαβάστε τι έγραψε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για τον Αντώνη Βαρδή:

antonis vardis

Διαβάστε το βιογραφικό του Αντώνη Βαρδή, τα συγκινητικά μηνύματα στο twitter για τον Αντώνη Βαρδή, ποιες γυναίκες σημάδεψαν τη ζωή του Αντώνη Βαρδή, ποιο το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή, δείτε τα 461 καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή και πώς αντιμετώπισε ο Γιάννης Βαρδής τον θάνατο του πατέρα του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.