Bόμβα: “Έδρα του ISIL είναι… ο Λευκός Οίκος”

Ποιοι πιστεύουν ότι η έδρα του ISIL είναι ο Λευκός Οίκος;

Μια αποκάλυψη – βόμβα έκανε Ιρανός Αξιωματούχος για τη σχέση του ISIL με τον Λευκό Οίκο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε με ιδιαίτερη έμφαση «Η ίδια η Ουάσινγκτον δημιούργησε τον “καρκινικό όγκο και το δόλιο ρεύμα” του ISIL στην περιοχή με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στη Μέση Ανατολή”.

Συγκεκριμένα, ο διοικητής της ιρανικής εθελοντικής δύναμης Basij, Mohammad Reza Naqdi ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Λευκός Οίκος είναι η έδρα του ISIL. Η ίδια η Ουάσιγκτον δημιούργησε το «καρκινικό όγκο και δόλια ρεύμα» του ISIL στην περιοχή».

Και συνέχισε: «Ο πρώτος στόχος του Λευκού Οίκου για τη δημιουργία αυτής της εγκληματικής ομάδας είναι να απεικονίσει μια διαστρεβλωμένη εικόνα του Ισλάμ. Και αυτό έχει επιτευχθεί ήδη μέσα από τη διάπραξη απάνθρωπων και άγριων εγκλημάτων και της δημοσίευσή τους από τα μέσα ενημέρωσης. Ο δεύτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ρήγμα, εχθρότητα και πόλεμος μεταξύ των σιιτών και σουνιτών».

Ο Naqdi στο τέλος κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους να διατηρήσουν την ενότητά τους και να αποφευχθούν προβλήματα που τροφοδοτούν τις θρησκευτικές συγκρούσεις.

Οι τρομοκράτες του ISIL ελέγχουν μεγάλα τμήματα της ανατολικής και βόρεια της Συρίας. Η ISIL έστειλε επίσης takfiri μαχητές της στο Ιράκ, τον Ιούνιο, όπου προχώρησαν στην κατάσχεση μεγάλων εκτάσεων γης στα όρια μεταξύ της Συρίας και του Ιράκ.

Διαβάστε ποια η αλήθεια για τον αποκεφαλισμό του Foley.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.