Όταν ο Καμίνης “φλέρταρε” τον Σακελλαρίδη: “Θα τον ήθελα για…”

Ποια δήλωση του Γιώργου Καμίνη για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη αναστάτωσε την πολιτική σκηνή;

Την άποψή του πως χρειάζεται να έχει αρμοδιότητες και η αντιπολίτευση σε έναν Δήμο εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο Mega.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης εξήγησε πως στην δική του πόλη θα ήθελε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να είναι Αντιδήμαρχος, ωστόσο, οι περιορισμοί του Καλλικράτη δεν επιτρέπουν να πραγματώσει την πρόθεσή του.

“Ο δήμος Αθηναίων έχει την υποχρέωση να κάνει μια κίνηση συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις. Ο Καλλικράτης δεν μας επιτρέπει να δίνουμε αρμοδιότητες στην αντιπολίτευση. Βεβαίως και θα έδινα στον κ. Σακελλαρίδη. Από την τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ξετυλιχθεί το κουβάρι της συνεννόησης”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμίνης.

Φυσικά, η εν λόγω άστοχη – για πολλούς – ατάκα του Γιώργου Καμίνη δεν φαίνεται να συνάδει με τα όσα ο ίδιος έλεγε (προεκλογικά) για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και το κόμμα, που εκπροσωπεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά η συγκεκριμένη πρόταση σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς στον Δήμο που όπως έλεγαν, ο Καμίνης προετοιμάζει από τώρα το έδαφος για το μέλλον, βλέποντας το ΠΑΣΟΚ να καταρρέει.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.