Κατσούλης – Καραβάτου Vs Σπυροπούλου: ποιος κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης (!)

Πώς πήγαν οι ΚατσούληςΚαραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη μάχη της τηλεθέασης; Ποια εκπομπή κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές;

Σε “απέναντι” εκπομπές βρίσκονται τη φετινή σεζόν οι πάλαι ποτέ συνεργάτιδες Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Για πρώτη φορά χθες, Σάββατο, το δίδυμο Κατσούλης – Καραβάτου στο Epsilon και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ήδη δοκιμασμένη (και επιτυχημένη από την εποχή της Ναταλίας Γερμανού) συνταγή του Alpha, μέτρησαν τις δυνάμεις τους στα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν, στο χρονικό διάστημα 10:00 – 14:00, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν στο σύνολο τηλεθέασης ποσοστό 17,4% για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και 9,3% για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Με μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πήρε με ευκολία την πρωτιά έχοντας μικρές απώλειες συκριτικά με το “Μες Στην Καλή Χαρά”, ενώ, την ίδια στιγμή, η εκπομπή του Epsilon με τους Κατσούλη – Καραβάτου έφερε στο κανάλι ένα πολυ σημαντικό κομμάτι του κοινού που δεν είχε πριν.

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, οι μετρήσεις έδειξαν για το “Σπίτι μου Σπιτάκι μου” 18,3% και για το ‘Στα Καλά Καθούμενα” 7,3%.

Διαβάστε το ξέσπασμα της Καραβάτου για τη Σπυροπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.