Lady Gaga, ΟΑΚΑ: ποιοι πολιτικοί, διάσημοι πήγαν στην συναυλία. Λιποθυμίες, ουρές [φωτο]

Ποιοι διάσημοι της ελληνικής showbiz πήγαν στην συναυλία της Lady Gaga; Δείτε τις φωτογραφίες των celebrities.

Έξω από την είσοδο των VIP πολλοί διάσημοι της ελληνικής showbiz είτε με τις παρέες τους είτε με τα παιδιά του, περίμεναν να μπουν στον χώρο που θα φιλοξενούσε τη παγκόσμια star Lady Gaga!

Από νωρίς κατέφτασαν στο ΟΑΚΑ που εμφανίστηκε η Lady Gaga η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η τραγουδίστρια Σάγια, o Φώτης Σεργουλόπουλος, η Νικολέττα Ράλλη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Νόνη Δούνια, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Άννα Φόνσου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Τατσόπουλος, η Πηγή Δεβετζή, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Η Νόνη Δούνια συνομιλεί με την Ελένη Πετρουλάκη λίγο πριν εισέλθουν στον χώρο! Η Έλενα Ασημακοπούλου δείχνει το Vip εισιτήριο της για τη συναυλία της Lady Gaga, πάντα με χαμόγελο! Παρόλο που πήγε σε συναυλία που όλα επιτρέπονται, η Τάμτα επέλεγε να είναι τελείως απλή!

Μια σπορ εμφάνιση για την όμορφη Ελένη Πετρουλάκη που συνοδευόταν από την κορούλα της! Ο σχεδιαστής μόδας, Νίκος Απέργης, καβάλα στο σκουτεράκι του! Ο Μύρωνας Στρατής, παρέα με καλό του φίλο πήγε Gaga! Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν από τους πρώτους που κατέφθασε στο στάδιο! Μια εμφάνιση που δεν περιμέναμε ήταν αυτή του Άκη Σακελαρίου!

Δείτε τις φωτογραφίες των διάσημων στην συναυλία της Lady Gaga:

Δείτε τα βίντεο από τη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.