Ναταλία Γερμανού: γιατί φεύγει άρον άρον από τον ΑΝΤ1, ποιο κανάλι – έκπληξη την υποδέχεται

Σε ποιο κανάλι φέρεται να μετακομίζει η Ναταλία Γερμανού;

Το τελευταίο διάστημα, όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, που θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να “κόβει” το διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, δεδομένου ότι το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε πως η εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» δεν θα βγει στο πρώτο μισό της σεζόν.

Έτσι λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και όπως φαίνεται βρήκε αυτόν που πληροί τις καλύτερες για αυτήν προϋποθέσεις και, που όπως όλα δείχνουν θα είναι η αποκάλυψη της νέας σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το athensmagazine.gr είναι θέμα ωρών να πέσουν οι τελικές υπογραφές και την καινούργια σεζόν η Ναταλία Γερμανού να ενταχθεί κι αυτή στο δυναμικό του EPSILON.

Με τη Ναταλία Γερμανού λοιπόν στο δυναμικό του, το Epsilon μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στη μάχη, ενώ το πακέτο συμφωνίας είναι να παρουσιάζει μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και ένα εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι.

Είναι θέμα λοιπόν τελικών υπογραφών, ώστε στη συνέχεια να κυκλοφορήσει και επίσημα από το EPSILON η ανακοίνωση που θα καλωσορίζει τη Ναταλία Γερμανού στη συχνότητά του.

Δείτε τη Ναταλία Γερμανού με τα “πεθερικά” της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.